Fiscal Solutions d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Fiscal Solutions d.o.o.

  (5 utisaka)
20% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
2.2
beneficije

2
mogućnost napredovanja

2.6
balans između karijere i privatnog života

Suport

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
bez ponude za posao
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Selekcija je vrsena u 3 kruga, prvo klasican test, skup pitanja iz domena poslovanja, zatim kad se prodje taj test, sa nekim zadovoljavajucim kriterijumom, onda se u drugom krugu, procaskava sa sefovima, i ako se to prodje, onda se dobija posao, gde je sve ugovoreno u takozvanom drugom krugu. Ocena od 0 do 5 , solidna dvojka ( 2 )

utisak sa intervjua postavljen: 23.10.2020.

Software Support Technician

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad/ On line
bez ponude za posao
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Prvi krug testiranja se obavlja u prostorijama kompanije. Radi se test koji je uglavnom baziran na osnovama IT, SQL i delom vezano za korisnicku podrsku. Drugi krug razgovora je bio online(skype) sa direktorom kompanije. U sustini OK iskustvo.

utisak sa intervjua postavljen: 24.09.2020.

Software Engineer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Upoznavanje velikog broja ljudi usled brze zamene zaposlenih. Ovo može doneti nove prilike za bolje zaposlenje u drugoj firmi.
Zamerke kompaniji
Plate koje ne samo da su ispod proseka za IT sektor, već su u većini slučajeva i ispod republičkog proseka. Vlasnici firme i menadžeri koje zaposlene tretiraju kao lako zamenjive robove. Ograničavaju slobodu kretanja zaposlenih i mere vreme provedeno za računarom. Velika količina posla koja je posledica neralno kratkih rokova kao i čestim zamenama zaposlenih.
Prekovremeni rad i rad vikendima koji nije plaćen.
Ne postoji mehanizam motivacije zaposlenih, napreduju samo špijuni koji cinkare kolege.
ne preporučujem
utisak postavljen: 27.06.2020.

Technical Product Manager

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad, Temerinksi put.
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Nakon tel kontakta odrzan je razgovor sa dve osobe - relavantni menadzer i hr. Polucasovni razgovor vodjen od strane menadzera bio je sadrzajan i korektan. HR osoba je previse upadljivo citala govor tela nastojeci da pokupi koji reakciju, info vise. Opsti utisak je negativan iz 2 razloga (pored par drugih sitnica): - Dosao sam iz BG-a, na 35+ C nisam ponudjen casom vode. - Nisam dobio nikakvu povratnu informaciju nakon razgovora. Licno smatram greskom sto sam uopste otisao na doticni razgovor.

utisak sa intervjua postavljen: 12.03.2020.

Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
Odgovor HR sluzbe kada sam poslao CV je bio dosta brz i razgovor je zakazan za oko nedelju dana. Intervju je "opusteno" kasnio 20 min. Posle kratkog uvoda i tehnickih pitanja koja su bila standardna za poziciju za koju sam konkurisao, usledilo je piitanje o visini ocekivane zarade. Kada sam rekao raspon plate koji ocekujem, usledilo je pitanje: " Ali koliko je bas najniza plata za probni rad?" Posto sam ostao pri prvobitnom rasponu,nastala je neprijatna tisina. Posle mi je receno da ce me u roku od nedelju dana neko kontaktirati. Naravno, niko se vise nikad nije javio. Po meni - izbegavati u sirokom luku kompanije koje vas ne udostoje povratne informacije da li ste izabrani za poziciju za koju ste konkurisali. Cenite svoje vreme i znanje!

utisak sa intervjua postavljen: 11.02.2020.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Fiscal Solutions je rastuća kompanija, fokusirana na maloprodajnu tehnologiju i fiskalni domen, pružajući svojim klijentima ekspertska rešenja iz ovih oblasti. Neki od projekata kompanije su lokalizacija usluga preduzeća koja šire svoje poslovanje na inostranom tržištu, sa fokusom na pronalaženje rešenja vezanih za fiskalnu politiku te zemlje i razvoj različitih modula za integraciju računarskih sistema koji se koriste u maloprodaji.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
FISCAL SOLUTIONS DOO
Adresa
Beogradski Kej 33, 21000 Novi Sad
Datum osnivanja
07.04.2016
PIB
109457088
Matični broj
21186074
Poslovni naziv
FISCAL SOLUTIONS DOO NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Roland Zališevskij - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)

Software Developer

1 plata
350 EUR / mesečno
350 350
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija