Fiscal Solutions d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Fiscal Solutions d.o.o.

  (5 utisaka)
20% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
2.2
beneficije

2
mogućnost napredovanja

2.6
balans između karijere i privatnog života

Test Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Kratko izlaganje o sebi, zatim detaljan prolazak kroz CV/github na engleskom i razgovor sa HR i budućim team leaderom.

utisak sa intervjua postavljen: 04.12.2019.

Software Support Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
odbio/la ponudu
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Test nije težak ali se pitanja tiču i sitnica koje sigurno neće znati neko ko se nije bavio oblašću koja se traži. Dva dana nakon testa pozvan sam na intervju. U intervjuu nije bilo stručnih pitanja, neke stvari vezane za posao firme objašnjene su direktno i jasno. Uslovi rada su predstavljani su u maniru lošeg prodavca polovnih automobila, sa sve Top Shop foricama poput "ako nazovete u narednih 24 sata..." i većih manipulacija istinom. Na intervjuu je razgovor tekao uz persiranje ali bilo je potpuno nepotrebnog drskog pa i agresivnog tona. Nisam ga ničim provocirao, smatram da sam se ponašao prilično skromno i umereno. Taj ton ne bi bio ni problem, da iza njega stoji neko pokriće. S obzirom da to nije slučaj, nameće se zaključak da je, u kombinaciji sa platom dovoljnom da se samo preživi, taj pokušaj "spuštanja" način upravljanja zaposlenima, na ivici egzistencije. Bilo kako bilo, u takvim uslovima su korporativna pravila koja su mi navođena (pravila kojima glume korporaciju) dodatno opterećenje, a ne benefiti za zaposlene. Jednog od tih brojnih pravila je povećanje plate posle svake godine rada u firmi. Primera radi, navedeno mi je da povećanje plate iznosi oko 50 eura. Kada sam kasnije zatražio preciznu formulu ispalo je da je povećanje zapravo 2800din po godini što je čovek pokušao da sakrije praveći se nevešt. Plata je na nivou da se preživi, sigurno je ispod konkurentskih u IT sektoru- Pored stopostotnog radnog vremena (koje uključuje i rad u dve smene, gde je druga do 22h), obavezan je i rad svakim drugim vikendom za koji je rečeno da je dodatno plaćen. Tako da verovatno možete da izgurate i nadoknadu malo iznad nivoa preživljavanja. Iskreno, nisam obraćao pažnju na to da li čovek koji je radio sam mnom intervju (direktor, valda, nije se predstavio) u deluzijama ili glumi (jer mi to nije ni bitno), ali scenario priče je dobro razrađen i manipulativan. Posao mi je ponuđen ali ga nisam prihvatio. Neka realna ocena ovakvog posla i jeste između 1 i 2, šteta što ove ocene nisam video pre mog konkurisanja.
Pitanja sa intervjua
  • Razlika između varchar i nvarchar na SQL Serveru

utisak sa intervjua postavljen: 25.10.2019.

Support Engineer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Svaki dogovor ispoštovan, mogućnost usavršavanja kroz rad sa najvećim svetskim kompanijama, mogućnost napredovanja u okviru same kompanije. Dodatni trud i zalaganje se dodatno vrednuje kroz rast primanja i napredovanje. Razne beneficije za zaposlene, od dodatnih slobodnih dana, mogućnosti za ekstra zaradom, zdravstveno osiguranje, razne sportske aktivnosti, team building ...
Zamerke kompaniji
Dinamično radno okruženje, dosta internacionalnih projekata koji često diktiraju prioritete, što je i normalan proces u internacionalnim kompanijama, ali praksa je pokazala da nije za svakoga, odnosno ljude kojima je cilj da bleje na poslu.
preporučujem
utisak postavljen: 28.10.2019.

Implementator

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Žalosno.... IT inkvizicija na kojoj morate da znate sve. A plaćanje kroz oluk. Ako ima prekovremenog ( iz iskustva ako na razgovoru spomenu prekovremeno biće ga sigurno i neće biti plaćeno), prebaciće se sati u slobodan dan, koji će te iskoristiti kad firmi odgovara (čitaj nikad).

utisak sa intervjua postavljen: 12.10.2019.

QA Engineer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na određeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Većina ljudi koji rade u firmi su stvarno extra kolege.
Zamerke kompaniji
Plate izuzetno niske za IT sektor, minimalna mogućnost napredovanja, udaljenost firme, izuzetno malo beneficija za razliku od konkurentskih firmi, malo ili nimalo se ulaže u hardver koji se koristi, samo kafa je plaćena dok se za sve ostalo zaposleni sami snalaze.
ne preporučujem
utisak postavljen: 05.08.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Fiscal Solutions je rastuća kompanija, fokusirana na maloprodajnu tehnologiju i fiskalni domen, pružajući svojim klijentima ekspertska rešenja iz ovih oblasti. Neki od projekata kompanije su lokalizacija usluga preduzeća koja šire svoje poslovanje na inostranom tržištu, sa fokusom na pronalaženje rešenja vezanih za fiskalnu politiku te zemlje i razvoj različitih modula za integraciju računarskih sistema koji se koriste u maloprodaji.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
FISCAL SOLUTIONS DOO
Adresa
Beogradski Kej 33, 21000 Novi Sad
Datum osnivanja
07.04.2016
PIB
109457088
Matični broj
21186074
Poslovni naziv
FISCAL SOLUTIONS DOO NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Roland Zališevskij - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)

Software Developer

1 plata
350 EUR / mesečno
350 350
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija