FishingBooker

Kakva veza postoji između tima od 130 ljudi iz Beograda i globalne multimilijardske industrije rekreativnog ribolova? To je tim koji stoji iza najveće online platforme koja omogućava stotinama hiljada svojih korisnika da rezervišu pecanje iz snova tokom cele godine. Ako mislite da ste spremni da zaplivate sa hrabrim, nezavisnim i zabavnim ljudima, pridružite nam se i krećemo u akciju!

Kontakt

Omladinskih brigada 21, 11000 Beograd, Bruno Invest

O nama

FishingBooker je nastao 2013. godine kao rezultat strasti jednog čoveka prema ribolovu. Gotovo iz garaže, bez investitora, uz puno truda, rada i učenja, FishingBooker je izrastao u vodeću online platformu za rezervisanje pecaroških tura širom sveta.

Ponosni smo jer svakodnevno okupljamo preko 130 ljudi, iz 10 zemalja sveta, koji veruju u uslugu koju pružaju i proizvod koji stvaraju. Proizvod smo izgradili od nule u skladu sa potrebama korisnika, i prevalili smo dug put od samog početka do danas. Neustrašivi smo, odlučni, imamo jasnu viziju za budućnost, i napredujemo iz dana u dan.

Nemanje investitora nam daje slobodu da radimo brzo i kvalitetno na  unapređivanju proizvoda i celokupnog korisničkog iskustvo. Zahvaljujući ovom timu ljudi, svake godine, stotine hiljada mušterija proživi trenutke za pamćenje.

“Be great instead of Big” je moto koji najbolje opisuje kako pristupamo donošenju odluka, razvoju softvera, zapošljavanju i gotovo svemu što radimo. Gajimo kulturu vođenja podacima, preuzimanja odgovornosti za uspehe i neuspehe, i kulturu iterativnog pristupa u radu sa jakim akcentom na korisnički feedback (bilo da se radi o zaposlenima, kapetanima ili pecarošima).

Zvuči zanimljivo? Pogledaj otvorene pozicije i prijavi se na fishingbooker.com/careers.

Tech stack

Beneficije

Privatno zdravstveno osiguranje

Rad od kuće

Fleksibilno radno vreme

Kultura učenja

Rad na in-house proizvodu

Team buildings

Organizovane ribolovačke ture

Iz našeg pera

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Iskustva o radu i sa intervjua

Opšti utisak i preporuka

4.6
90%

Beneficije

4.4

Balans karijere i privatnog života

4.5

Mogućnost napredovanja

4.5

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Iskustvo · 26.05.2022

Business Development Specialist

Opšti utisak

5
Preporučuje
Trenutno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine
Pozitivno

Odlicna kompanija koja neguje zdravo radno okruzenje i brine o zaposlenima. Idealno je mesto za pocetnike, radi se na zanimljivom proizvodu sa pametnim mladim ljudima. Benefiti su odlicni, 50% troskova za hranu pokriva firma, obezbedjen parking, privatno zdravstveno osiguranje, rad od kuce, besplatni kursevi itd.

Zamerke

Komunikacija, pogotovo za cross-team projekte, mora da se poboljsa.

0
Intervju · 19.05.2022.

Backend

Pozitivno iskustvo

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Konkurisao sam za praksu u Fishing Bookeru, pozicija backend. Prvi krug je bio kratki telefonski razgovor, zatim HackerRank test od 3 algoritamska zadatka i 3 pitalice. Nakon toga je bila odbrana tog testa i jos jedan dodatni algoritamski zadatak. Poslednji krug je bio tehnicki i kulturoloski intervju u firmi koji su trajali po sat vremena.

0
Iskustvo · 12.04.2022

Junior Product Manager

Opšti utisak

5
Preporučuje
Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine
Pozitivno

- Kvalitetan i hands-on onboarding process. - Hijerarhijska organizacija koja podstiče rast, edukaciju i dobre prakse. - Cene se sposobnosti pojedinca i kako one utiču na razvoj timova i roganizacije u celosti. - Super pristup druženjima i građenju kompanijske kulture. - Nema mesti sujeti niti nepotizmu bilo kakve vrste....

Zamerke

- Nema ih.

4
Iskustvo · 15.12.2021

Product Manager

Opšti utisak

5
Preporučuje
Potvrđen Linkedin identitet
Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine
Pozitivno

- Happy and smart people motivated to learn & grow together with the product and company - Everyone is focused on the results of their work, on outcomes - Transparency level is high as it can be. People are given trust 1st day when they arrive. A new employee can ask and find out anything they want to know - Company has...

Zamerke

- This is not just a 9-5 job place where you come to "do what you are asked for". If you are looking for something like that, this might not be a good place for you - If you are not OK with taking a lot of responsibility for yourself, having outcomes to reach, not outputs to deliver, this might not be a place for you -...

4
Intervju · 08.12.2021.

Junior Data Analyst

Pozitivno iskustvo

Prihvatio/la ponudu

Intervju srednje težine

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Intervju proces se sastojao iz 4 dela: telefonski poziv, zadatak 48h, tehnicki i kulturoloski intervju. Zadatak je podrazumevao analizu odredjenih procesa, istrazivanje i vizualizacija rezultata i pisanje dokumenta sa pojasnjenjima. Tehnicki intervju traje 1,5h gde se proverava koliko osoba vlada tehnologijama koje se traze.

Pitanja sa intervjua
  • Vrste indeksa i koje su razlike.
1

Plate

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

1200

Software Engineer 1 plata

MIN
1200
PROSEK
1200
MEDIJANA
1200
MAX
1200

Prosečna neto plata

1200

Data Science Engineer 1 plata

MIN
1200
PROSEK
1200
MEDIJANA
1200
MAX
1200

APR