O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Flender d.o.o. Subotica logo

Flender d.o.o. Subotica

Oceni kompaniju

O nama

Sa više od 120 godina iskustva, kompanija Flender oblikuje budućnost inovativnim i pouzdanim proizvodima i uslugama u oblasti mehaničkih i električnih pogonskih tehnologija.

Sedište kompanije se nalazi u Boholtu, u Nemačkoj. Osnovana je 1899. godine, a nazvana je po svom osnivaču, Alfredu Fridrihu Flenderu.

Kompanija Flender u vetro-industriji posluje pod brendom Winergy. Winergy kombinuje najviše performanse sa godinama iskustva i pionir je u ovoj oblasti.

O fabrici u Subotici

Fabrika vetrogeneratora i segmenata statora vetrogeneratora u Subotici u decembru 2020. zvanično je postala Flender d.o.o. Subotica.

Fabrika uspešno posluje u Subotici više od 19 godina. Osnovana je 2003. godine, kao Loher Elektro Subotica, koji je u to vreme bio deo Flender grupe. Nakon toga, 2005. godine, Siemens AG je kupio Flender grupu i tako je i fabrika postala deo Siemens grupe, što je ostala narednih 15 godina.

Tokom godina, fabrika u Subotici imala je brojne uspehe. Do sada smo proizvezli i izvezli više od 30.000 vetrogeneratora i više od 45.000 segmenta statora vetrogeneratora.

Svojim proizvodima fabrika aktivno omogućuje stvaranje čiste i održive energije, kao i očuvanje životne sredine.

Sada je Flender d.o.o. Subotica nezavisna kompanija na srpskom tržištu, deo Winergy grupe u okviru kompanije Flender.

Zapošljavamo oko 1400 zaposlenih. Visoko kvalifikovani i posvećeni zaposleni su uvek bili i ostaju ključni faktor naše inovativnosti i našeg uspeha.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Batinska 94, 24000 Subotica, Srbija
024 629550