Ti si predstavnik ove kompanije?

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Ti si predstavnik ove kompanije?

učitavanje...


0 osoba prati ovu kompaniju
Broj zaposlenih: 11-50

Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

U Float-u veruju da pružanje sjajnog posla započinje pametnim planiranjem. Float je vodeći svetski softver za upravljanje resursima za agencije, studije i firme. Od 2012. pomažu najboljim svetskim timovima, uključujući Ogilvi, BuzzFeed i Deloitte, da planiraju svoje projekte i zakažu vreme svog tima. Njihovi kupci su zakazali i isporučili preko 5,5 miliona zadataka u više od 150 zemalja.

Oni su potpuno udaljeni tim koji radi iz svih krajeva sveta i posvećeni su pružanju alata za raspoređivanje resursa koji je vizuelan, fleksibilan, brz i pouzdan. Znaju da većina projekata ne ide prema planu, zbog čega su izgradili rešenje koje se može nositi sa promenama i koje je uvek sinhronizovano. Uz Float, vaš tim uvek zna ko je dostupan i na čemu radi, tako da možete tačno da planirate svoje projekte i rasporedite resurse.

Njihova misija:
Veruju u jednostavnost.
Sve svoje kupce služe podjednako.
Teže stalnom usavršavanju.
Biramju sigurnost umesto nepromišljenog rasta.
Njihovi kupci su njihova jedina zainteresovana strana.


Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Uporedi kompanije

Uporedi kompaniju Float sa kompanijom:


Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

Za predstavnike kompanije

Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

Potvrdi

Greška