Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

učitavanje...


0 osoba prati ovu kompaniju
Broj zaposlenih: 11-50

Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

U Float-u veruju da pružanje sjajnog posla započinje pametnim planiranjem. Float je vodeći svetski softver za upravljanje resursima za agencije, studije i firme. Od 2012. pomažu najboljim svetskim timovima, uključujući Ogilvi, BuzzFeed i Deloitte, da planiraju svoje projekte i zakažu vreme svog tima. Njihovi kupci su zakazali i isporučili preko 5,5 miliona zadataka u više od 150 zemalja.

Oni su potpuno udaljeni tim koji radi iz svih krajeva sveta i posvećeni su pružanju alata za raspoređivanje resursa koji je vizuelan, fleksibilan, brz i pouzdan. Znaju da većina projekata ne ide prema planu, zbog čega su izgradili rešenje koje se može nositi sa promenama i koje je uvek sinhronizovano. Uz Float, vaš tim uvek zna ko je dostupan i na čemu radi, tako da možete tačno da planirate svoje projekte i rasporedite resurse.

Njihova misija:
Veruju u jednostavnost.
Sve svoje kupce služe podjednako.
Teže stalnom usavršavanju.
Biramju sigurnost umesto nepromišljenog rasta.
Njihovi kupci su njihova jedina zainteresovana strana.


Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Uporedi kompanije

Uporedi kompaniju Float sa kompanijom:


Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

Za predstavnike kompanije

Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

Potvrdi

Greška