Florence Healthcare

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Florence Healthcare

  (2 utiska)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4
beneficije

5
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

Software developer

potvrđen LinkedIn profil

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Svi developeri su izuzetno susretljivi, svaki problem se jako brzo riješi. Fokus je na kvalitetu, a ne kvantitetu rada. U timu ima pojedinaca koji su izuzetni programeri, i može dosta da se nauči od njih.
preporučujem
utisak postavljen: 13.02.2020.

Node.js Developer

potvrđen LinkedIn profil

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Odlična komunikacija sa menadžmentom i velika fleksibilnost po pitanju radnog vremena ili rada od kuće. Nema stresa i na poslu imam priliku da radim sa ekipom koja je voljna pomoći i koje mogu dosta da naučim.
Zamerke kompaniji
Imao sam zamerku na proces selekcije koji se sastojao od više krugova, ali sam brzo to zanemario shvativši da upravo zbog te selektivnosti imam priliku da radim sa timom sa kojim radim.
preporučujem
utisak postavljen: 17.01.2020.

.Net developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
alert_common_login_msg bez ponude za posao
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Jos jedna od katastrofalnih kompanija koje traze programere preko Omnes HR posrednicke regruterske firme. Preko Omnes regrutera stizes do intervjua sa njima, uvodni intervju sve ok. Nakon toga dva algoritamska problema na jednoj online platformi, zadaci odradjeni tacno provereno kroz output programcica. Nakon toga zakazan je jos jedan online tehnicki intervju sa nekim od programera. 3 sata pred intervju stize mail da je intervju otkazan jer "Nesto je iskrslo" i da ce se javiti za novi termin. Sledeci dan, HR regruter iz posrednicke kompanije Omnes javlja da ipak firma ne zeli da nastavi proces zaposlenja. Nisu cak imali ni hrabrosti da licno jave to nego "im je nesto iskrslo". Izbegavati. Prosto gubljenje vremena bez razloga

utisak sa intervjua postavljen: 25.09.2020.

Junior node.js developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Kontaktirao me je recruiter koji radi za treću stranu u ime ove nazovi kompanije. Ubrzo posle intervjua dobijam ponudu za praksu koju prihvatam dok u isto vreme odbijam drugu ponudu jer mislim da biram pravu stvar za sebe. Ah kako sam se samo pokajao. Glavni developer koji radi tamo određuje mi početak angažovanja i šalje mi nekoliko knjiga koje treba da pređem pre početka prakse. Nekoliko dana pred početak šalje mi mail kako su iskrsli neki problemi i da se početak prakse odlaže tri nedelje. Nakon toga ni traga ni glasa od njih. Pametnome dosta. Od tada me sa vremena na vreme kontaktiraju recruiteri s ponudama ove kompanije, naravno svaki put iz druge firme, jer i oni eventualno shvate s kime imaju posla.

utisak sa intervjua postavljen: 09.05.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija Florence Healthcare kreira softverska rešenja za online vođenje dokumentacije, što omogućava efikasnije upravljanje dokumentacijom i uštedu vremena u poslovanju.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)

Software Developer

1 plata
1275 EUR / mesečno
1275 1275
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija