Florence Healthcare

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

75 5th St NW, Atlanta, GA 30308, Sjedinjene Američke Države
učitavanje...


8 osoba prati ovu kompaniju
Broj zaposlenih: 11-50


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija Florence Healthcare kreira softverska rešenja za online vođenje dokumentacije, što omogućava efikasnije upravljanje dokumentacijom i uštedu vremena u poslovanju.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Florence Healthcare

  (2 utiska)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju

5
4
3
2
1
4
Beneficije

5
4
3
2
1
5
Mogućnost napredovanja

5
4
3
2
1
5
Balans između karijere i privatnog životaa

Software developer

potvrđen LinkedIn profil
 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:
Pozitivni utisci o kompaniji
Svi developeri su izuzetno susretljivi, svaki problem se jako brzo riješi. Fokus je na kvalitetu, a ne kvantitetu rada. U timu ima pojedinaca koji su izuzetni programeri, i može dosta da se nauči od njih.
preporučujem

Node.js Developer

potvrđen LinkedIn profil
 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:
Pozitivni utisci o kompaniji
Odlična komunikacija sa menadžmentom i velika fleksibilnost po pitanju radnog vremena ili rada od kuće. Nema stresa i na poslu imam priliku da radim sa ekipom koja je voljna pomoći i koje mogu dosta da naučim.
Zamerke kompaniji
Imao sam zamerku na proces selekcije koji se sastojao od više krugova, ali sam brzo to zanemario shvativši da upravo zbog te selektivnosti imam priliku da radim sa timom sa kojim radim.
preporučujem

Software engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 5 nedelja
Kako je izgledao proces
Ceo proces selekcije se sastojao iz 6,7 krugova - prvo sa nekim iz agencije koju angazuju da nadje ljude, zatim intervju na kome su HR i programer. Tehnicka pitanja nisu preteska (vezana za tehnologiju koju biste radili) i programer je prijatan, a HR ispituje o vasim manana, vrlinama i slicno. Nakon toga na trecem krugu radite zadatke online, a zatim se zakazuje code review. Ako prodjete dobro, nakon toga razgovor sa CTO-om iz Amerike, pa zatim sa HR iz Amerike. Sami razgovori, osim tehnickih intervjua, uglavnom su o tome sta ste radili i sta biste voleli da radite. S druge strane imati toliko krugova je prilicno iscrpjujuce, da bi vam na kraju javili da ne mogu da ispostuju uslov koji im nije smetao u prvom krugu intervjuisanja, sto je veoma neprofesionalno i pokazuje nepostovanje tudjeg vremena.

.Net developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Jos jedna od katastrofalnih kompanija koje traze programere preko Omnes HR posrednicke regruterske firme. Preko Omnes regrutera stizes do intervjua sa njima, uvodni intervju sve ok. Nakon toga dva algoritamska problema na jednoj online platformi, zadaci odradjeni tacno provereno kroz output programcica. Nakon toga zakazan je jos jedan online tehnicki intervju sa nekim od programera. 3 sata pred intervju stize mail da je intervju otkazan jer "Nesto je iskrslo" i da ce se javiti za novi termin. Sledeci dan, HR regruter iz posrednicke kompanije Omnes javlja da ipak firma ne zeli da nastavi proces zaposlenja. Nisu cak imali ni hrabrosti da licno jave to nego "im je nesto iskrslo". Izbegavati. Prosto gubljenje vremena bez razloga

Junior node.js developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Kontaktirao me je recruiter koji radi za treću stranu u ime ove nazovi kompanije. Ubrzo posle intervjua dobijam ponudu za praksu koju prihvatam dok u isto vreme odbijam drugu ponudu jer mislim da biram pravu stvar za sebe. Ah kako sam se samo pokajao. Glavni developer koji radi tamo određuje mi početak angažovanja i šalje mi nekoliko knjiga koje treba da pređem pre početka prakse. Nekoliko dana pred početak šalje mi mail kako su iskrsli neki problemi i da se početak prakse odlaže tri nedelje. Nakon toga ni traga ni glasa od njih. Pametnome dosta. Od tada me sa vremena na vreme kontaktiraju recruiteri s ponudama ove kompanije, naravno svaki put iz druge firme, jer i oni eventualno shvate s kime imaju posla.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.
Pročitaj arhivirane recenzije

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  Software Developer
  1 plata
  1275 EUR / mesečno
  1275 1275

 • Copyright © 2021 ·
  Made with in Subotica.
  Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

  Uporedi kompanije

  Uporedi kompaniju Florence Healthcare sa kompanijom:


  Postavi pitanje poslodavcu

  Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
  Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

  Za predstavnike kompanije

  Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


  Uspešno
  Neuspešno urađena operacija
  Prijavi se u svoj nalog
  Zaboravljena šifra?

  Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.  Prijava putem društvenih mreža

  Kontaktiraj nas

  Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

  Potvrdi

  Greška