Flowmill

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Flovmill dramatično ubrzava rešavanje problema sa proizvodnjom.

Tipična primena usluga porasla je u poslednjih nekoliko godina, kako u broju usluga, tako i u broju međusobnih zavisnosti usluga. Sa ovom povećanom složenošću, trijaža neuspeha može biti efikasna samo pomoću alata za sužavanje opsega istrage.

Praćenjem svakog para zavisnosti od usluge, Flovmill u sekundi odgovara na pitanja poput „koja je od ovih 30 usluga verovatno uzrok ovog incidenta?“, Omogućavajući eskalaciju usmerenim na manji broj relevantnijih inženjera. Ovo ubrzava trijažu, usredsređuje napore za ublažavanje i dramatično smanjuje osoblje u ratnoj sobi i sagorevanje inženjera.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija