Fondacija SOS Dečija sela Srbija

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Fondacija SOS Dečija sela Srbija

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
5
beneficije

3
mogućnost napredovanja

3
balans između karijere i privatnog života

*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

U SOS Dečijim selima smo posvećeni dobrobiti dece – često tokom celog njihovog detinjstva –  i ojačavanju porodica i zajednice kao preventivnim merama u borbi protiv napuštanja i društvenog zanemarivanja.

Savladali smo izazove tradicionalnih metoda brige o siročadi i nastavljamo sa pionirskim inovativnim pristupima brizi o deci. Pomažemo deci koja nemaju nikome drugom da se obrate. Sa osetljivim i poverljivim pristupom odlučni smo da pitamo, učimo i preduzimamo akcije za decu širom sveta.

Mi smo pouzdani partneri. Od 1949. izgradili smo temelj poverenja sa donatorima, vladama, i drugim partnerima koji nas podržavaju u našoj misiji. Naša najveća odgovornost je garantovanje dobrobiti dece osiguravajući visoke standarde nege. Radeći ovo posvećeni smo da koristimo sva sredstva i resurse mudro, sa poštovanjem i odgovornošću.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
Fondacija
Adresa
Ustanička 10/2, Beograd
Datum osnivanja
12.6.2012.
PIB
107610142
Matični broj
28825790
Poslovni naziv
Fondacija
Delatnost kompanije
9499 Delatnost ostalih organizacija na bazi učlanjenja
Zakonski zastupnici
Nevena Čalovska - Upravitelj
Vesna Mraković-Jokanović - Zastupnik
Damir Ćorić - Zastupnik

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija