FonliderNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Fonlider d.o.o. je osnovan 1998. godine kao jedno od prvih privatnih preduzeća koje je za osnovnu delatnost izabralo telekomunikacije. Osim u izradi savremenih govornih mašina i kompleksnih rešenja za kontakt centre, regionalnu lidersku poziciju smo izgradili i na polju primene mobilnih i internet rešenja.

Pažljivim regrutovanjem i zadržavanjem isključivo najtalentovanijih i najposvećenijih ljudi, kreirali smo radno okruženje u kome inovacije, praćenje trendova i postavljanje novih i viših standarda u uslugama nikada ne izostaju.

Težnja ka perfekciji u radu nije usmerena samo na organizaciju već, pre svega, na zadovoljstvo klijenata. 

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
FONLIDER DOO BEOGRAD
Adresa
Sime Igumanova 2-4, Beograd
Datum osnivanja
16.03.1998.
PIB
100206806
Matični broj
17195735
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA UNUTRAŠNJU I SPOLJNU TRGOVINU FONLIDER DOO, BEOGRAD (VRAČAR)
Delatnost kompanije
6190 Ostale telekomunikacione delatnosti
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Aleksandar Jevđić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija