O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Fourity logo

Fourity

Oceni kompaniju

O nama

"Fourity je IT kompanija u Novom Sadu koja je specijalizovana za razvoj inovativnih softverskih rešenja i usluga za veb i mobilne uređaje. Naše softverske aplikacije pomažu našim klijentima da efikasno digitalno transformišu svoje usluge, upravljaju svojim poslovanjem i unapređuju ga u skladu sa svetskim standardima. 

 

Svoju poziciju na tržištu jačamo tako što ulažemo u stalni razvoj zaposlenih kroz mentorski program i finansiranje usavršavanja, individualizovani pristup svakom klijentu kao i visokom standardu za naša poslovna rešenja. Sva naša softverska rešenja su fleksibilna i prilagođena klijentovim potrebama, bilo da je u pitanju međunarodna kompanija, malo ili srednje preduzeće ili obrazovna institucija koja želi da razivije svoj projekat.

 

Naš tim stručnjaka započinje saradnju sa klijentom mapirajući poslovni sistem kompanije i njihove dobre prakse i u toj inicijalnoj fazi dostavlja analizu mogućih oblasti unapređenja poslovanja. Nakon toga prelazi se na projektovanje idejnog rešenja, razvoj i implementaciju aplikacije a zatim i kompletnu dokumentaciju za dato rešenje. Takođe, u okviru ove usluge obučavamo i kadrove za rad sa datom aplikacijom i za njeno održavanje. Rešenja koja su razvijana u skladu sa internim potrebama i zahtevima kompanija i obrazovnih institucija čine većinu referentnih projekata Fourity tima. 

 

Kroz dugogodišnje iskustvo i razvoj diversifikovanog portfolija softverskih aplikacija, naši stručnjaci su stekli znanje o poslovnim procesima iz različitih oblasti, što nam pomaže da  razumemo i efikasno automatizujemo korisnikov poslovni proces."

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Narodnog fronta 21c, Novi Sad