X
0
Nutanix
Offline

Upoznaj kompaniju

Nutanix

Nutanix razvija sistem koji se zove hiperkonvergirana infrastruktura i u tome je svetski lider prema izveštaju Gartnera - najrespektabilnijeg medija za biznis analizu u IT svetu. Pomoću ovog sistema moguće je kompletno kontrolisati data centrom jedne kompanije i na bezbedan, ekonomičan i efikasan način upravljati velikim brojem heterogenih servisa a u isto vreme rešiti se složenog sistema hardvera. 


Belgrade Office Park, Đorđa Stanojevića 12, 11000 Beograd

O nama

Nutanix postoji od 2009. godine i za deceniju rada je od male kompanije sa sedištem u San Hozeu postao gigant sa 5000 zaposlenih širom sveta. 2018. godine, akvizicijom najuspešnijeg srpskog startapa Frame, Nutanix dolazi u Srbiju osnivajući research and delevopment centar.   

Čineći hardversku infrastrukturu “nevidiljivom”, fokus Nutanixa je na pružanju mogućnosti kompanijama da se usresrede na sosptvene proizvode i klijente umesto na održavanje komplesnog i skupog hardvera i time snize troškove, povećaju bezbednost i kontrolu nad IT operacijama. Disruptivnim inovativnim rešenjima Nutanix unapređuje i modernizuje tradicionalne data centre “pretvarajući ih” u fleksibilne enterprise cloud platforme jednostavne za rad i pristupačne sa bilo kog mesta na svetu sa internet vezom. 

Nutanix je doneo savremenu filozofiju i fokus na dizajn i user experience u do sada veoma rigidan svet enterprise softvera. Usluge naše kompanije svakodnevno koriste Volkswagen, Toyota, L'Oreal, Panasonic, Societe Generale, Gazprom, i preko 12,000 drugih kompanija širom sveta.

Tech stack

C++ JavaScript Elixir Go Python

Beneficije

Privatno zdravstveno i životno osiguranje Fond za edukaciju i razvoj Obezbeđen ručak Obezbeđeno parking mesto FitPass Odlazak u SAD 1-2 puta godišnje (opciono) Referral bonus RSUs

Iz našeg pera

Nikola Božinović: Moraju više da žele da te kupe nego što ti hoćeš da prodaš

Nikola Božinović: Moraju više da žele da te kupe nego što ti hoćeš da prodaš

U prvom intervjuu za jedan tehnološki medij nakon akvizicije Frame-a, Nikola Božinović govori o novom koraku za sebe i svoj tim, pridruživanju i deljenju vizije sa novom kompanijom, ali i o svojim počecima u IT-u i životu između Amerike i Srbije. (više)

Nagrada za Nutanix na Nedelji inovacija 2019.

Nagrada za Nutanix na Nedelji inovacija 2019.

Na dodeli godišnjih nagrada tokom Druge AFA nedelje inovacija koja je trajala od 20-24. maja, kompanija Nutanix je dobila priznanje u kategoriji Žene u tehnologiji - Inicijativa 2019. Centralno obeležavanje AFA nedelje inovacija i dodela nagrada za tekuću godinu održano je u petak 24. maja u prostorijama Kluba Privrednik u Beogradu, a naša kompanija je ovu laskavu titulu ponela za program školarina koje se dodeljuju studentkinjama softverskog inženjerstva i kompjuterskih nauka a u SAD, Velikoj Britaniji, Indiji i Srbiji.

Budući da kompanija Nutanix u Srbiji posluje tek nešto više od pola godine, time ovo priznanje dobija više na značaju. Jedan od ciljeva naše kompanije na domaćem tržištu je da pomognemo u podsticanju ravnopravsnosti polova u informacionim tehnologijama kao i razbijanju štetnih predrasuda da “devojke nisu za IT”. Prema podacima Eurostata za tekuću godinu, udeo žena u oblasti informacionih tehnologija na teritoriji Srbije iznosi 19 procenata, što znači da je ispred Nutanixa ali i celog društva dugačak put do uspostavljanja jednakih mogućnosti za oba pola.

Image from iOS.png

Na drugoj AFA nedelji inovacija učestvovalo je preko 70 govornika iz Srbije, Izraela, Australije, urugvala i drugih zemalja. Pored Nutanixa, nagrade su dobile najuspešnije kompanije i pojedinci u više kategorija, a šestočlani žiri je između ostalog dodelio priznanja za najinovativniju R&D kompaniju — mBrainTrain, najinovativnij R&D institut — Institut za fiziku Beograd, najinovativniji projekat za zaštitu životne sredine — ESENSA, itd.

Poslovi

Ova kompanija trenutno nema otvorenih konkursa.

IT Insajder

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Nutanix

Team Lead

potvrđen LinkedIn profil

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Fantastičan proizvod, sjajni ljudi i atmosfera, dinamično okruženje, zanimljivi projekti i izazovni problemi koje rešavamo. Odlični uslovi, edukacije, privatno zdravstveno, fit pass, ručak i grickalice, fleksibilnost...
preporučujem
utisak postavljen: 11.05.2018.

IT podrska

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Ukratko posle javljanja na oglas bio je online sastanak sa HR-om, par dana posle toga i tehnicka provera znanja. Ubrzo potom ponuda za posao. Ceo proces je prosao brzo.

utisak sa intervjua postavljen: 13.04.2020.

IT Support Manager

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju težak
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Poziv HR agenta iz kompanije koja sarađuje sa Nutanix-om, pa tehnički intervju sa dve osobe.
Pitanja sa intervjua
  • Active Directory

utisak sa intervjua postavljen: 11.12.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.
Pročitaj arhivirane recenzije

Plate


Security Engineer

1 plata
1800 EUR / mesečno
1800 1800

APR

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
X
Introducing Frame to the Nutanix Family
Uspešno
Neuspešno urađena operacija