Nutanix

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Nutanix

  (4 utiska)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4.3
beneficije

4.8
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

Member of technical staff


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Mikro management je na zavidnom nivou, svi menadzeri sa kojima sarađujem se jako dobri u svojim poslovima i imaju razumevanja za zaposlene.
Radno okruženje je super. Balans poslovnog i privatnog života je na dobrom nivou.
Zamerke kompaniji
Ljudi koji rade kao kontraktori nemaju baš puno prava i beneficija. Uglavnom što se tiče odluka vezanih za stvari na globalnom nivou kontraktori nemaju glas. Takođe, kontraktori nemaju beneficije poput privatnog zdravstvenog osiguranja ili budžeta za home office. To saznate tek kada počnete da radite. Na razgovoru za posao vam kažu da nema razlike.
preporučujem
utisak postavljen: 07.10.2020.

IT podrska

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Ukratko posle javljanja na oglas bio je online sastanak sa HR-om, par dana posle toga i tehnicka provera znanja. Ubrzo potom ponuda za posao. Ceo proces je prosao brzo.

utisak sa intervjua postavljen: 13.04.2020.

IT Support Manager

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
alert_common_login_msg bez ponude za posao
Intervju težak
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Poziv HR agenta iz kompanije koja sarađuje sa Nutanix-om, pa tehnički intervju sa dve osobe.

utisak sa intervjua postavljen: 11.12.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Nutanix postoji od 2009. godine i za deceniju rada je od male kompanije sa sedištem u San Hozeu postao gigant sa 5000 zaposlenih širom sveta. 2018. godine, akvizicijom najuspešnijeg srpskog startapa Frame, Nutanix dolazi u Srbiju osnivajući research and delevopment centar.   

Čineći hardversku infrastrukturu “nevidiljivom”, fokus Nutanixa je na pružanju mogućnosti kompanijama da se usresrede na sosptvene proizvode i klijente umesto na održavanje komplesnog i skupog hardvera i time snize troškove, povećaju bezbednost i kontrolu nad IT operacijama. Disruptivnim inovativnim rešenjima Nutanix unapređuje i modernizuje tradicionalne data centre “pretvarajući ih” u fleksibilne enterprise cloud platforme jednostavne za rad i pristupačne sa bilo kog mesta na svetu sa internet vezom. 

Nutanix je doneo savremenu filozofiju i fokus na dizajn i user experience u do sada veoma rigidan svet enterprise softvera. Usluge naše kompanije svakodnevno koriste Volkswagen, Toyota, L'Oreal, Panasonic, Societe Generale, Gazprom, i preko 12,000 drugih kompanija širom sveta.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
MAINFRAME2
Adresa
Svetosavska 18
Datum osnivanja
05.07.2013.
PIB
108149608
Matični broj
20940395
Poslovni naziv
Društvo sa ograničenom odgovornošću Mainframe2 Niš
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Ivan Vučković - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Nagrada za Nutanix na Nedelji inovacija 2019.

Na dodeli godišnjih nagrada tokom Druge AFA nedelje inovacija koja je trajala od 20-24. maja, kompanija Nutanix je dobila priznanje u kategoriji Žene u tehnologiji - Inicijativa 2019. Centralno obeležavanje AFA nedelje inovacija i dodela nagrada za tekuću godinu održano je u petak 24. maja u prostorijama Kluba Privrednik u Beogradu, a naša kompanija je ovu laskavu titulu ponela za program školarina koje se dodeljuju studentkinjama softverskog inženjerstva i kompjuterskih nauka a u SAD, Velikoj Britaniji, Indiji i Srbiji.

Budući da kompanija Nutanix u Srbiji posluje tek nešto više od pola godine, time ovo priznanje dobija više na značaju. Jedan od ciljeva naše kompanije na domaćem tržištu je da pomognemo u podsticanju ravnopravsnosti polova u informacionim tehnologijama kao i razbijanju štetnih predrasuda da “devojke nisu za IT”. Prema podacima Eurostata za tekuću godinu, udeo žena u oblasti informacionih tehnologija na teritoriji Srbije iznosi 19 procenata, što znači da je ispred Nutanixa ali i celog društva dugačak put do uspostavljanja jednakih mogućnosti za oba pola.

Image from iOS.png

Na drugoj AFA nedelji inovacija učestvovalo je preko 70 govornika iz Srbije, Izraela, Australije, urugvala i drugih zemalja. Pored Nutanixa, nagrade su dobile najuspešnije kompanije i pojedinci u više kategorija, a šestočlani žiri je između ostalog dodelio priznanja za najinovativniju R&D kompaniju — mBrainTrain, najinovativnij R&D institut — Institut za fiziku Beograd, najinovativniji projekat za zaštitu životne sredine — ESENSA, itd.


Software Developer

2 plate
1700 EUR / mesečno
500 2900

Security Engineer

1 plata
1800 EUR / mesečno
1800 1800
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija