O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Frigomax d.o.o. logo

Frigomax d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Frigomax je kompanija koja je u potpunosti posvećena razvoju svih kapaciteta u okvirima uslužne delatnosti u oblastima komercijalnog i transportnog hlađenja. Predstavljamo jedinstvenu opciju na srpskom tržištu za svakog kupca, gde jedna kompanija gaji svoje profesionalno usmerenje isključivo na hladni lanac.

Nudimo rešenja za sve vaše potrebe, bilo da se radi o skladištenju najrazličitijih roba, preradi, tretmanu u procesima, hladnom transportu ili na kraju, izlaganju i prodaji prehrambenih i drugih proizvoda u maloprodajnim objektima. Naši zaposleni su iskusni profesionalci u svom poslu, dostupni 24/7, za svaki vid podrške koji vam je neophodan.

U godinama iza nas, u saradnji sa Frigomax-om, nizale su se vodeće domaće i ino-kompanije, čiji je svaki novi zahtev, predstavljao novi izazov i podsticao nas da svakim danom, budemo bolji u svom poslu. Neprekidan niz od objekata za preradu i tretman hrane, najsavremenijih vozila za hladni transport i maloprodajnih objekata širom zemlje, popunjavao se iz dana u dan opremom i uslugama iz našeg portfolia.

Danas, nakon više od 15 godina, možemo slobodno reći da je Frigomax lider u oblasti transportnog hlađenja u Srbiji, gde Thermo King predstavlja sinonim za rashladni uređaj u transportu. Implementirali smo i pustili u rad, prvi u okruženju CO2 transkritični sistem rashlade za Delhaize Srbija, na šta smo posebno ponosni i što na neki način predstavlja krunu našeg dosadašnjeg rada u ovoj oblasti.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Maršala Tita bb, 15000 Šabac - Jelenča, Srbija
+381 15 381 177 +381 64 88 202 88