Frigomax d.o.o.

Frigomax d.o.o.

Kontakt

Adresa Maršala Tita bb, 15000 Šabac - Jelenča, Srbija ; Nemanjina 17, 11271 Beograd - Surčin, Srbija
PIB 107506942
MB 20816643
Zaposlenih 51-200
Predstavništvo Maršala Tita bb, 15000 Šabac - Jelenča, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Frigomax je kompanija koja je u potpunosti posvećena razvoju svih kapaciteta u okvirima uslužne delatnosti u oblastima komercijalnog i transportnog hlađenja. Predstavljamo jedinstvenu opciju na srpskom tržištu za svakog kupca, gde jedna kompanija gaji svoje profesionalno usmerenje isključivo na hladni lanac.

Nudimo rešenja za sve vaše potrebe, bilo da se radi o skladištenju najrazličitijih roba, preradi, tretmanu u procesima, hladnom transportu ili na kraju, izlaganju i prodaji prehrambenih i drugih proizvoda u maloprodajnim objektima. Naši zaposleni su iskusni profesionalci u svom poslu, dostupni 24/7, za svaki vid podrške koji vam je neophodan.

U godinama iza nas, u saradnji sa Frigomax-om, nizale su se vodeće domaće i ino-kompanije, čiji je svaki novi zahtev, predstavljao novi izazov i podsticao nas da svakim danom, budemo bolji u svom poslu. Neprekidan niz od objekata za preradu i tretman hrane, najsavremenijih vozila za hladni transport i maloprodajnih objekata širom zemlje, popunjavao se iz dana u dan opremom i uslugama iz našeg portfolia.

Danas, nakon više od 15 godina, možemo slobodno reći da je Frigomax lider u oblasti transportnog hlađenja u Srbiji, gde Thermo King predstavlja sinonim za rashladni uređaj u transportu. Implementirali smo i pustili u rad, prvi u okruženju CO2 transkritični sistem rashlade za Delhaize Srbija, na šta smo posebno ponosni i što na neki način predstavlja krunu našeg dosadašnjeg rada u ovoj oblasti.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv FRIGOMAX
Poslovni naziv Privredno društvo FRIGOMAX doo Jelenča
Delatnost kompanije 2825 - Proizvodnja rashladne i ventilacione opreme, osim za domaćinstva
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Maršala Tita bb, 15000 Šabac - Jelenča, Srbija
Datum osnivanja 04.04.2012.
PIB 107506942
MB 20816643
Zakonski zastupnici
Nenad Nenadović - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Za ovu kompaniju nemamo APR podatke.

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu