O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi

O nama

G1 GROUP d.o.o. je građevinska kompanija osnovana 2018. godine, sa sedištem u Beogradu, odakle unapređuje i širi svoje poslovanje.

G1 GROUP je mlada i ambiciozna kompanija koja se bavi pružanjem građevinskih usluga u svim aspektima izgradnje. Iako je mlada, naša kompanija može odgovoriti svim savremenim zahtevima tržišta. Dobra poslovna strategija i stručni kadar, koji predstavlja jezgro kompanije, doveli su do mnogobrojnih realizovanih projekata, a očekivanja klijenata uvek su ispunjena.

Kompanija oko sebe okuplja zaposlene koji su vredni i strastveni u svom poslu i oni čine da ova kompanija bude ispred svih po svom kvalitetu pruženih usluga. Iskustvo i znanje našeg tima pokazatelj su snage naše kompanije da sa lakoćom prihvata sve izazove savremenog poslovanja i tehnologija, a dokaz toga su mnogi projekti i zadovoljni klijenti.

Naše nastojanje je da omogućimo realizaciju zahteva naših klijenata na najefikasnijem i najkvalitetnijem nivou, jer se naš uspeh ogleda kroz uspeh naših klijenata, naših poslovnih partnera i naših zaposlenih.

Zato smo mi dobar izbor za vas!

APR

Broj Zaposlenih

Profit i Prihod

Kontakt

Jurija Gagarina 164b / 7 / 73, 11070 Beograd - Novi Beograd, Srbija
+381 11 228 45 76