GBI doo


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

GBI je osnovan 2009. godine sa ciljem i vizijom pružanja usluga u informacionim tehnologijama. Tim stručnjaka za razvoj i implementaciju informacionih sistema spremni su da u svakom trenutku sagledaju i prihvate složenost vaših zahteva, donesu tehnološke odluke i sprovedu inovacije do konačnog cilja.

GBI u 2010. godini postaje članica INFOBIP kompanije koja spaja informacione tehnologije sa telekomunikacijama. Brojne veštine, inovacije i priznanja ove kompanije doveli su ih na sam vrh svetske GSM Asocijacije. Proizvodi i usluge koje mogu ponuditi klijentima širom Evrope od januara 2010. godine možemo ponuditi i na našim prostorima.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
GBI DOO BEOGRAD
Adresa
Simićeva 16, Beograd
Datum osnivanja
23.10.2009.
PIB
106333953
Matični broj
20579897
Poslovni naziv
GBI DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU, BEOGRAD (SAVSKI VENAC)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Dejan Čivović - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija