GDI Gisdata d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

GDI Gisdata predstavlja lidera u oblasti sprovođenja geografskih informacionih sistema (GIS) i pokriva region jugoistočne i centralne Evrope sa kompanijama članicama u Beogradu, Zagrebu, Ljubljani, Budimpešti, Skoplju, Tirani, Podgorici i Sarajevu, i predstavništvima u Amsterdamu, Beču, Milanu i Minhenu.

GDi GISDATA je firma koja se bavi softverskim rešenjima, informacionim tehnologijama, kao i projektantskim, tehnološkim i razvojnim stručnim uslugama. Sa tradicijom poslovanja od preko 25 godina i preko hiljadu klijenata, GDi je danas apsolutni srednje-evropski lider u svojoj branši.

GDi LOCALIS je skup softverskih rešenja koji omogućava jedinicama lokalne samouprave, javnim preduzećima i sličnim organizacijama da upravljaju poslovnim procesima i prezentuju prostorne pojave. Baziran je na platformi geografskog informacionog sistema i prvenstveno je namenjen korišćenju putem Interneta.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
GDI GISDATA
Adresa
Bulevar Mihaila Pupina 165 E
Datum osnivanja
16.06.1997.
PIB
100249211
Matični broj
17164082
Poslovni naziv
DRUŠTVO ZA KONSALTING, INŽENJERING I ZASTUPANJE U OBLASTI GEOGRAFSKIH INFORMACIONIH SISTEMA GDi GISDATA DOO BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Ninoslav Mitrić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija