O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
GP Građevinar d.o.o. logo

GP Građevinar d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Kompanija „Građevinar“ d.o.o. osnovana je 1989. godine u Beogradu, kao jedno od prvih privatnih preduzeća iz oblasti građevinarstva. Od samog osnivanja, kompanija se razvija u oblastima projektovanja, izgradnje, rekonstrukcije i adaptacije industrijskih, komercijalnih i stambenih objekata. Do sada, kompanija je uspešno realizovala preko 250 projekata na teritoriji Srbije. Danas je kompanija okrenuta isključivo poslovanju na lokalnom, srpskom tržištu, gde nastupa kao Generalni izvođač, najčešće po sistemu „ključ u ruke“.

Sva znanja i iskustva, stečena u radu na važnim projektima tokom godina, veoma su značajan kapital i uspešno se prenose na mlađe kadrove, koji su od početka bili okosnica razvoja „Građevinara“. Tim iskusnih inženjera u saradnji sa mladim, visoko kvalifikovanim i perspektivnim timom i iskusnom i kompletno opremljenom građevinskom operativom, u stanju je da isprati sve zahteve investitora na terenu, uz poštovanje najviših domaćih, evropskih i svetskih standarda u oblasti građevinarstva. Takođe, kompanija konstantno ulaže u edukaciju svojih zaposlenih.

Zahvaljujući tome, „Građevinar“ je postao prepoznatljiv brend, a stečeni renome bazira na bogatoj listi referenci izvedenih radova, svojoj pouzdanosti, dokazanom kvalitetu kako tokom samog izvođenja radova, tako i u izboru materijala, a pre svega strogom poštovanju ugovorenih rokova i obaveza. Pristup poslu i odnos sa investitorima je partnerski, što dokazuje višegodišnja uspešna saradnja sa mnogima od njih. Isti princip primenjuje se i u odnosu sa podizvođačima i dobavljačima.

Dugogodišnje uspešno poslovanje praćeno je i uspostavljanjem sistema menadžmenta kvalitetom (QMS), upravljanja zaštitom životne sredine (EMS) i upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu (OH&S) i dobijanjem sertifikata za standarde ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001.

Sedište kompanije se od 2008. godine nalazi u Trnskoj ulici na Vračaru. Kuća u kojoj je smešteno sedište je predratna vila u kojoj je živeo vojvoda Petar Bojović, veliki srpski vojskovođa iz perioda balkanskih ratova i Prvog svetskog rata. Kompletno je restaurirana pod nadzorom Zavoda za zaštitu spomenika kulture.

Prednosti kompanije „Građevinar“ su ogromno iskustvo u poslovanju na srpskom tržištu, poznavanje lokalnih propisa i poslovnog ambijenta, kao i višegodišnja saradnja sa domaćim i stranim investitorima.

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Priznanje predstavlja dokaz da poslodavac odgovara kandidatima na njihove prijave nakon što je konkurs za posao završen, nezavisno od pozitivnog ili negativnog ishoda.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt