Galeb System d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Galeb System d.o.o.

  (1 utisak)
Još niko nije preporučio ovu kompaniju
1
beneficije

1
mogućnost napredovanja

3
balans između karijere i privatnog života

Key Account Manager

potvrđen LinkedIn profil

  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na određeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Par kvalitetnih stručnjaka od kojih može mnogo da se nauči.
Zamerke kompaniji
Plate kasne ali ne svima. Isplaćuju se selektivno. I pored toga što imaju 500 zaposlenih, vlasnik firme se meša u svakodnevne banalnosti. Firmu vode naslednici koji su potpuno nesposobni, svako u svom svetu. Klasična srpska "kompanija" gde možeš fino da prođeš ako otimaš poslove, laktaš se i ako si glasan.
ne preporučujem
utisak postavljen: 29.03.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

GALEB GROUP d.o.o. Šabac, jedan od lidera u oblasti preduzetništva na našim prostorima, prvo je registrovano privatno preduzeće u bivšoj SFRJ. Kompanija je osnovana 1977. godine, najpre kao zanatska radionica iz oblasti elektrotehnike i elektronike. Tokom tri decenije uspešnog i dinamičnog razvoja, stalno smo osvajali nove oblasti poslovanja.

Od lidera u oblasti proizvodnje, prodaje i servisiranja električnih alata i opreme za industriju (opreme za zavarivanje, agregata, kompresora, mašina za sečenje i oblikovanje metala), zahvaljujući dugoj tradiciji u oblasti elektronike, postali smo najveći srpski proizvođač fiskalnih uređaja i terminala za daljinsko očitavanje podataka iz fiskalnih uređaja, signalnih sistema za železnicu, GPS sistema, prerade metala, metalne i plastične ambalaže.

Dostizanje ove pozicije omogućilo je oko 600 zaposlenih, mreža od 11 sopstvenih predstavništava u zemlji i inostranstvu i preko 300 ovlašćenih servisera i distributera. Dosadašnjim poslovanjem, Kompanija je u potpunosti opravdala svoj korporativni slogan “Galeb Group – Partner najboljima!”, a na nama je da svo svoje znanje, snagu i želju uložimo kako bi se zadržali na tom putu.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

.Net Developer za rad u sektoru razvoja

Beograd, Šabac  • Rok: 21.01.2017

Galeb System d.o.o.: .Net Developer za rad u sektoru razvoja. Programersko iskustvo u C#, WCF, restful i windows servisi, WPF HTML, CSS, XML, JavaScript, jQuery (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
GALEB SYSTEM
Adresa
Pocerska 111
Datum osnivanja
13.07.2005.
PIB
104478592
Matični broj
20137738
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA TRGOVINU I USLUGE GALEB SYSTEM D.O.O. ŠABAC
Delatnost kompanije
2823 Proizvodnja kancelarijskih mašina i opreme, osim računara i računarske opreme
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Aleksandra Jović - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija