Galeb System d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Galeb System d.o.o.

  (1 utisak)
Još niko nije preporučio ovu kompaniju
1
beneficije

1
mogućnost napredovanja

3
balans između karijere i privatnog života

Key Account Manager

potvrđen LinkedIn profil

  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na određeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Par kvalitetnih stručnjaka od kojih može mnogo da se nauči.
Zamerke kompaniji
Plate kasne ali ne svima. Isplaćuju se selektivno. I pored toga što imaju 500 zaposlenih, vlasnik firme se meša u svakodnevne banalnosti. Firmu vode naslednici koji su potpuno nesposobni, svako u svom svetu. Klasična srpska "kompanija" gde možeš fino da prođeš ako otimaš poslove, laktaš se i ako si glasan.
ne preporučujem
utisak postavljen: 29.03.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

GALEB GROUP d.o.o. Šabac, jedan od lidera u oblasti preduzetništva na našim prostorima, prvo je registrovano privatno preduzeće u bivšoj SFRJ. Kompanija je osnovana 1977. godine, najpre kao zanatska radionica iz oblasti elektrotehnike i elektronike. Tokom tri decenije uspešnog i dinamičnog razvoja, stalno smo osvajali nove oblasti poslovanja.

Od lidera u oblasti proizvodnje, prodaje i servisiranja električnih alata i opreme za industriju (opreme za zavarivanje, agregata, kompresora, mašina za sečenje i oblikovanje metala), zahvaljujući dugoj tradiciji u oblasti elektronike, postali smo najveći srpski proizvođač fiskalnih uređaja i terminala za daljinsko očitavanje podataka iz fiskalnih uređaja, signalnih sistema za železnicu, GPS sistema, prerade metala, metalne i plastične ambalaže.

Dostizanje ove pozicije omogućilo je oko 600 zaposlenih, mreža od 11 sopstvenih predstavništava u zemlji i inostranstvu i preko 300 ovlašćenih servisera i distributera. Dosadašnjim poslovanjem, Kompanija je u potpunosti opravdala svoj korporativni slogan “Galeb Group – Partner najboljima!”, a na nama je da svo svoje znanje, snagu i želju uložimo kako bi se zadržali na tom putu.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
GALEB SYSTEM
Adresa
Pocerska 111
Datum osnivanja
13.07.2005.
PIB
104478592
Matični broj
20137738
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA TRGOVINU I USLUGE GALEB SYSTEM D.O.O. ŠABAC
Delatnost kompanije
2823 Proizvodnja kancelarijskih mašina i opreme, osim računara i računarske opreme
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Aleksandra Jović - Direktor
Copyright © 2016 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija