O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Galens d.o.o. logo

Galens d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Galens Invest je jedna od vodećih domaćih investiciono - građevinskih firmi sa velikim iskustvom i brojnim uspešnim projektima iza sebe. Ono čemu svakodnevno težimo jeste da „gradimo Vaše snove i uspomene“.

Naš tim čine stručnjaci i saradnici sa višegodišnjim iskustvom, a odlikuje nas želja da naši projekti i objekti oslikavaju upravo našu potpunu posvećenost kvalitetu i postavljanju najviših standarda u građevinskoj industriji u Srbiji.

Od same pojave na tržištu, naša kompanija se ističe svojim načinom rada, izuzetnim profesionalizmom i konstantnim inovacijama u oblasti građevinarstva. Brinući o zadovoljstvu i bezbednosti stanara, posebna pažnja se pridaje savremenoj i kvalitetnoj materijalizaciji, a praćenje svetskih trendova predstavlja imperativ od samog početka.

Visok i standardizovan nivo gradnje po kom je Galens Invest prepoznatljiv, obezbeđuju siguran i udoban životni prostor, dok maksimalna posvećenost svakom segmentu izgradnje objekta garantuje neprikosnoven kvalitet uz poštovanje dogovorenih rokova.

Važno je istaći da sve građevinske radove na svim našim projektima prati Galens Inženjering, koji posluje u okviru naše grupe. Kada je u pitanju primena inovativnih rešenja, standardizacija građevinskih radova i korišćenje tehnoloških rešenja, Galens Inženjering može da stane rame uz rame sa vodećim evropskim građevinskim kompanijama. Upravo to garantuje visok i standardizovan nivo gradnje.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Narodnih heroja 3, Pupinova Palata 11. sprat, 21000 Novi Sad, Srbija
+381 64 649 58 95 +381 64 895 57 05 +381 64 649 5880