O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Gemax d.o.o. logo

Gemax d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Od svog osnivanja 21.06.1989. godine GP GEMAX je jedna od prvih privatnih građevinskih kompanija u Srbiji, tokom trideset godina postojanja prerasla je u prepoznatljiv brend u čitavom regionu i izgradila reputaciju u građevinskim izvođačkim poslovima, zahvaljujući sledećim postulatima:

-okrenutost uspešnim graditeljskim inovacijama i proverenoj novoj građevinskoj tehnologiji,
-profesionalni odnosi prema svakom poslu bez obzira na njegovu veličinu,
-svakom investitoru pruža uslugu po najvišim međunarodnim standardima,
-u svakom poslu poštuje dogovorene rokove,

Profesionalnim odnosom prema poslu u startu je izgradio poverenje kod značajnih investitora u Beogradu, a kasnije i van granica Srbije. GP GEMAX je godinama rastao i ulagao u najsavremenije građevinske mašine i alate, kao i usavršavanje svojih zaposlenih, koji su u praksi postizali  izuzetne rezultate.

GP GEMAX je 2004. godine sertifikovan od strane DAS, engleskog sertifikacionog tela, za obavljanje sledećih poslovnih aktivnosti:

-projektovanje i izgradnja objekata u niskogradnji i visokogradnji,
-proizvodnja betonskih i metalnih konstrukcija, prefabrikovanih i prednapregnutih betonskih elemenata, betona, agregata, asfalta,

Kompanija poseduje, moderno opremljene i stručno vođene laboratorije za ispitivanje kvaliteta agregata, betona i asfalta, kao i laboratoriju za geomehanička ispitivanja.

Među najznačajnijim referencama do 2018. godine su:

-objekti Porsche grupe u Srbiji,
-fabrika „Doncafe“,
-zgrada televizije „Pink“,
-sedište „UniCredit banke“,
-infrastruktura kod objekata „TC Ušće“ i Olimpijskog sela za Univerzijadu 2009,
-svi objekti METRO Cash & Carry Srbija
-radovi na Koridoru 10


27.03.2018. godine dolazi do promene vlasničke strukture i GP GEMAX počinje da posluje u sastavu RAS Inženjering Grupe, kao nezavisno preduzeće zaduženo za proizvodnju građevinskih materijala vrhunskog kvaliteta (frakcija od prirodnog šljunka za proizvodnju betona i svih vrsta asfalta).

Nastavlja se trend ulaganja u rekonstrukciju postojećih i nabavku novih osnovnih sredstava (Pretovarno postrojenje TPO Stapar, Separacija SBM 150 t/h, Asfaltna baza Intrame UM-200, Drobilično postrojenje Metso HP100), koja su omogućila uspešno učešće na kapitalnim projektima:

-Beograd na vodi
-Poslovni objekat NCR-Novi Beograd
-Izgradnja 17,6 km autoputa E-763 (deonica Surčin-Obrenovac)


Kao i potpisivanja ugovora o strateškom partnerstvu sa kompanijom CRH, koja od jula 2019. proizvodi i isporučuje beton sa  lokacije Gemax-Zemun u kapacitetu od cca 160 m3/h

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Batajnički drum bb, 11000 Beograd, Srbija
062/604-897