General Computers

General Computers

1

Kontakt

Adresa Schemkensstraat 6 3583 Paal-Beringen, Belgija
Telefon +32 11 450 550
Zaposlenih 51-200
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

General Computers je 1974. godine otvorio malu kancelariju u Hasseltu (Belgija). Danas, više od 35 godina kasnije, ustaljeno su ime u IT poslu. Prvenstveno ciljaju industriju mode i obuće.

Gencom isporučuje kompletna IT rešenja za hardver i softverske aplikacije, uključujući podršku za računare i mrežu. Ovo se odnosi na maloprodajne, veleprodajne i proizvodne kompanije.

Njohova dugogodišnja stručnost u ovom poslu dovela je do vodećih razvojnih programa za mala i srednja preduzeća.

Gencom kontinuirano ulaže u najbolje i najprimenjivije tehnologije kako bi mogao da isporuči ovaj softver, pomoću uvek obnovljenih rešenja sa rezultatom orijentisanim, pouzdanim i efikasnim informacijama.

Zajedno sa svojim predstavništvom u Holandiji, Gencom zapošljava oko 50 zaposlenih. U mnogim drugim evropskim zemljama sarađuju sa dilerima.

Gencom se takođe može osloniti na puno vernih kupaca, uglavnom osnovanih u Beneluksu, ali i u Portugalu, Velikoj Britaniji, Nemačkoj i Francuskoj.

Gencom ima rešenje, stručnost i radnu snagu da pruži vašoj kompaniji savršeno IT okruženje, prilagođeno vašim potrebama.

Iskustva o radu i sa intervjua (1)

Opšti utisak i preporuka

1

Beneficije

1

Balans karijere i privatnog života

1

Mogućnost napredovanja

1

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Iskustvo · 09.04.2021.

Programer

Opšti utisak

1
Ne preporučuje
Potvrđen Linkedin identitet
Prethodno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine
Pozitivno

Dobra ekipa iz Srbije

Zamerke

Menadzeri iz Belgije su arogantni i ne postuju radnike iz Srbije, mala plata, nema strucnog usavrsavanja, prekovremeni rad se podrazumeva ali se ne placa, losa organizacija posla. Ukratko nista dobro.

6

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Plate

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

800

Software Developer 1 plata

MIN
800
PROSEK
800
MEDIJANA
800
MAX
800