General Computers

General Computers

1

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije General Computers

Ocena (1 utisak)

1

Beneficije

1

Napredovanje

1

Karijera / privatni život

1

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Iskustvo · 09.04.2021.
1

Programer

Ne preporučujem
Pozitivno

Dobra ekipa iz Srbije

Zamerke

Menadzeri iz Belgije su arogantni i ne postuju radnike iz Srbije, mala plata, nema strucnog usavrsavanja, prekovremeni rad se podrazumeva ali se ne placa, losa organizacija posla. Ukratko nista dobro.

Potvrđen korisnik
  • Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
4

Ove informaciju su mi korisne

Kontakt

Adresa Schemkensstraat 6 3583 Paal-Beringen, Belgija
Telefon +32 11 450 550
Zaposlenih 51-200
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

General Computers je 1974. godine otvorio malu kancelariju u Hasseltu (Belgija). Danas, više od 35 godina kasnije, ustaljeno su ime u IT poslu. Prvenstveno ciljaju industriju mode i obuće.

Gencom isporučuje kompletna IT rešenja za hardver i softverske aplikacije, uključujući podršku za računare i mrežu. Ovo se odnosi na maloprodajne, veleprodajne i proizvodne kompanije.

Njohova dugogodišnja stručnost u ovom poslu dovela je do vodećih razvojnih programa za mala i srednja preduzeća.

Gencom kontinuirano ulaže u najbolje i najprimenjivije tehnologije kako bi mogao da isporuči ovaj softver, pomoću uvek obnovljenih rešenja sa rezultatom orijentisanim, pouzdanim i efikasnim informacijama.

Zajedno sa svojim predstavništvom u Holandiji, Gencom zapošljava oko 50 zaposlenih. U mnogim drugim evropskim zemljama sarađuju sa dilerima.

Gencom se takođe može osloniti na puno vernih kupaca, uglavnom osnovanih u Beneluksu, ali i u Portugalu, Velikoj Britaniji, Nemačkoj i Francuskoj.

Gencom ima rešenje, stručnost i radnu snagu da pruži vašoj kompaniji savršeno IT okruženje, prilagođeno vašim potrebama.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu