O kompaniji
9
Iskustva
4
Plate
Poslovi
Generali Osiguranje Srbija a.d.o logo

Generali Osiguranje Srbija a.d.o

4.3

O nama

Pitaš se zašto bi baš Generali tim bio pravi tim za tebe?

Timski duh je naš glavni pokretač. Bez obzira na naša različita interesovanja, direkcije i timove u kojima radimo, naš talenat i želja za napredovanjem u poslu kojim se bavimo nas spaja i oblikuje kroz sve što radimo zajedno. To nije samo kroz posao, već i kroz sportske događaje i humanitarne akcije u koje se vrlo rado uključujemo.

Naš radni prostor je naše ogledalo. Veoma smo ponosni što radimo u savremenim, modernim i lepim poslovnim prostorima širom Srbije, koje ukrašavamo svojom vedrinom, otvorenošću i pozitivnim pristupom. Uslovi u kojima radimo nam omogućavaju brzinu i efikasnost u poslu, a pre svega čine da se osećamo prijatno, lagodno i sigurno na svom radnom mestu. Zbog čega je to važno? Zato što taj spoj efikasnosti i zadovoljstva prvo primete oni koji su nam u poslu najbitniji … naši klijenti.

Kombinovani način rada je nešto čemu posvećujemo posebnu pažnju i na šta smo jako ponosni. Nema svako od nas isti ritam života i nismo jednako efikasni u svakom delu dana i na svakom mestu. Fleksibilno radno vreme i mogućnost rada iz kancelarije, od kuće ili sa lokacije koja nam u datom trenutku najviše odgovara, značajno doprinosi našoj boljoj organizaciji, a samim tim i efikasnosti. Poranićeš i doći u 7 sati ujutru u kancelariju, da bi u 15h bio gotov tvoj radni dan? Odmorićeš ujutru malo duže, početi sa radom od kuće u 9i30 i tako odmorno dočekati novi radni dan? Izbor je tvoj.

Šansu kod nas mogu da dobiju svi. Pružamo priliku mladim ljudima koji nemaju radnog iskustva i tek su završili školovanje. Svake godine im dajemo mogućnost da dođu na tromesečnu letnju praksu u našoj kompaniji, a mnogi od njih su je u prethodnom periodu iskoristili na najbolji mogući način i postali deo našeg tima.

Zašto Generali tim? Zato što podstičemo inovativnost, ideje i inicijative, motivišemo te i pružamo ti priliku da razviješ svoje potencijale.

Možeš nas pronaći i na društvenim mrežama: instagram ili youtube i facebook. 

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Vladimira Popovića 8 11 070 Novi Beograd, Srbija
011 222 0 555