Gilmar Mechanik d.o.o.

Gilmar Mechanik d.o.o.

Kontakt

Adresa Autoput za Zagreb 22b, 11080 Beograd - Zemun, Srbija
PIB 108837627
MB 21077739
Predstavništvo Autoput za Zagreb 22b, 11080 Beograd - Zemun, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Gilmar mechanik doo je preduzeće osnovano 2015. godine nakon višegodisnjeg iskustva u radu sa prozvodima od lima, zahtevnim kutijama za mehaniku i elektroniku. Prvenstveni cilj preduzeća je bio da na teritoriji Srbije obezbedi sisteme zaključavanja renomiranih svetskih proizvodjača kao sto su: EMKA, ASSA ABLOY, RST Rabe-System-Technik und Vertriebs-GmbH.

Medjutim, u oktobru 2016- te preduzeće pokreće sopstvenu proizvodnju, pored trgovine i zvaničnog distributerstva za kompaniju EMKA OKOVA– nemačka firma koja se bavi proizvodnjom i prodajom okova za metalna kućista.

Program preduzeća ima stalnu tendenciju širenja kako bi bilo u prilici da odgovori na najrazličitije zahteve za izradom finih kućišta od lima za različite namene, od telekomunikacija, pa do sistema za naplatu i info pulteva.

Višegodisnje iskustvo omogućilo je širenje poslovanja van granica naše zemlje, preduzeće se bavi i dizajniranjem, tehničkom podrškom, izradom tehničkih crteža, u kooperaciji sa partnerima radi i finalnu izradu najzahtevnijih kućišta za smeštaj elektronike i mehanike, kao što su distributeri za naplatu putarine i bankomati.

Posebno je za pohvalu da je Gilmar prvi i jedini proizvodjač iz Srbije koji je izradio Bitcoin mašinu, za austrijsko tržište, za kompaniju Cointed GMB. Prioritet preduzeća je profesionalni pristup i fleksibilnost u rešavanju situacija. Preduzeće veruje da je to najbolji način za održavanje visokog nivoa usluga, što dokazuje veliki broj zadovoljnih kako preduzeća tako i privatnih lica.

Na referentnoj listi partnera kompanije nalazi se Institutut Mihajlo Pupin - distributeri za naplatu putarine, naplatne rampe u Serbiji Bosni i Hercegovini.

Slede samo neki od partnera preduzeća: DMW, Excel, Šinvoz, Tehnolink, Elektroumi, Yugoimport, GSP Beograd, Iritel ad, STS Talija itd

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv GILMAR MECHANIK
Poslovni naziv GILMAR MECHANIK d.o.o. PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU METALNIH PROIZVODA KONSTRUISANJE TRGOVINU I USLUGE ŠIMANOVCI
Delatnost kompanije 2599 - Proizvodnja ostalih metalnih proizvoda
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Katanić Sokak 79, 22310 Šimanovci - Pećinci, Srbija
Datum osnivanja 27.01.2015.
PIB 108837627
MB 21077739
Zakonski zastupnici
Marijana Ćulafić - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu