O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Gilmar Mechanik d.o.o. logo

Gilmar Mechanik d.o.o.

Ova kompanija nije ocenjena.

O nama

Gilmar mechanik doo je preduzeće osnovano 2015. godine nakon višegodisnjeg iskustva u radu sa prozvodima od lima, zahtevnim kutijama za mehaniku i elektroniku. Prvenstveni cilj preduzeća je bio da na teritoriji Srbije obezbedi sisteme zaključavanja renomiranih svetskih proizvodjača kao sto su: EMKA, ASSA ABLOY, RST Rabe-System-Technik und Vertriebs-GmbH.

Medjutim, u oktobru 2016- te preduzeće pokreće sopstvenu proizvodnju, pored trgovine i zvaničnog distributerstva za kompaniju EMKA OKOVA– nemačka firma koja se bavi proizvodnjom i prodajom okova za metalna kućista.

Program preduzeća ima stalnu tendenciju širenja kako bi bilo u prilici da odgovori na najrazličitije zahteve za izradom finih kućišta od lima za različite namene, od telekomunikacija, pa do sistema za naplatu i info pulteva.

Višegodisnje iskustvo omogućilo je širenje poslovanja van granica naše zemlje, preduzeće se bavi i dizajniranjem, tehničkom podrškom, izradom tehničkih crteža, u kooperaciji sa partnerima radi i finalnu izradu najzahtevnijih kućišta za smeštaj elektronike i mehanike, kao što su distributeri za naplatu putarine i bankomati.

Posebno je za pohvalu da je Gilmar prvi i jedini proizvodjač iz Srbije koji je izradio Bitcoin mašinu, za austrijsko tržište, za kompaniju Cointed GMB. Prioritet preduzeća je profesionalni pristup i fleksibilnost u rešavanju situacija. Preduzeće veruje da je to najbolji način za održavanje visokog nivoa usluga, što dokazuje veliki broj zadovoljnih kako preduzeća tako i privatnih lica.

Na referentnoj listi partnera kompanije nalazi se Institutut Mihajlo Pupin - distributeri za naplatu putarine, naplatne rampe u Serbiji Bosni i Hercegovini.

Slede samo neki od partnera preduzeća: DMW, Excel, Šinvoz, Tehnolink, Elektroumi, Yugoimport, GSP Beograd, Iritel ad, STS Talija itd

APR

Broj Zaposlenih

Profit i Prihod

Kontakt