Global Engineering Technologies d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

Palmira Toljatija 5, 11000 Beograd, Srbija
učitavanje...
učitavanje...


59 osoba prati ovu kompaniju
PIB: 105352240
Matični broj: 20357665
Broj zaposlenih: 51-200
Predstavništvo u Srbiji: Palmira Toljatija 5, 11000 Beograd
Svi podaci su preuzeti iz javno dostupnih izvora.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

GET je izgrađena internacionalna kompanija sa središtem u Beogradu, koja već više od 10 godina uspešno isporučuje inovativna IT rešenja i izgrađuje sopstvene softverske proizvode. Naš tim je sačinjen od više od 150 softverskih inženjera, biznis analitičara, i eksperata u različitim poslovnim domenima. Naši klijenti su kompanije koje imaju od 5.000 do 100.000 zaposlenih. Pouzdani smo partner Atlassiana, Microsofta, SAPa i Cisca.

GET su osnovali inženjeri sa željom da izgrade kompaniju koja se neprekidno radi na tome da unapredi svoje proizvode i kvalitet usluge. Iza nas je veliki broj uspešnih projekata u domenima automoto industrije, logistike, bankarstva i maloprodaje. Sa klijentima, kao i sa našim zaposlenima negujemo dugoročnu saradnju i poverenje i kontinualni razvoj.

Mi smo GET. I rastemo zajedno kao tim.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Global Engineering Technologies d.o.o.

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju

5
4
3
2
1
4
Beneficije

5
4
3
2
1
5
Mogućnost napredovanja

5
4
3
2
1
5
Balans između karijere i privatnog života

.net developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
odbio/la ponudu
Intervju srednje težine
Ceo proces je trajao 11 nedelja
Kako je izgledao proces
Prvi deo je bio tehnicki razgovor od sat vremena, nakon kog su mi javili da radimo drugi krug odnosno izrada projekta, koji je zanimljiv ali oduzima dosta vremena. Nakon izrade - prezentacija resenja pred dva seniora koji su bili super prijatni i nisu postavljali teska pitanja(razgovor oko sat i po vremena). Nakon toga, treci krug, razgovor sa HR-om (meni je trajao oko 2 i po sata) Bez obzira sto je razgovor bio prijatan, smatram da je to malo previse vremena, pogotovo za nekoga ko trenutno radi i mora da izlazi sa posla. Postoji jos jedan krug na kom se rade odredjeni 'testovi' na osnovnu kojih se proverava kakva ste licnost i da li bi se uklopili u kompaniju. Ceo proces je po meni bio super, ali je trajao dugo i nakon svih krugova cekanje od mesec dana na povratnu informaciju je previse (I to na cuvenu recenicu, javicemo Vam sledece nedelje).
Pitanja sa intervjua
 • Opsta pitanja o oop-u i malo baze podataka -sql

Build System Administrator

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Intervju je obavljen preko Google Meet-a
bez ponude za posao
Intervju lak
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Predstavnica HR tima me je direktno pozvala na tehnički razgovor i izašla mi je u susret što se tiče termina s obzirom da sam bio zaposlen u trenutku obavljanja ovog razgovora. U pitanju je pozicija "Build System Administrator" koja uključuje rad na projektu za potrebe klijenta koji je ujedno i spoljni saradnik ove firme. Glavna odgovornost bi bila rešavanje različitih problema na aplikaciji koju koristi klijent i koja radi po principu Jenkins-a. Virtuelne mašine za ovu softversku aplikaciju uglavnom su instalirane na Windows-u. Cloud serveri hostovani preko AWS-a su u manjem broju instalirani preko RedHat-a, dok je veći deo njih na Windows-u. Razgovor je trajao više od sat vremena i bio je prilično opušten. Čovek koji je ujedno "Senior Software Configuration Manager" mi je opisao odgovornosti same pozicije, kao i klijenta koji koristi usluge firme i sa kojim bih bio u neposrednom kontaktu. U pitanju je klijent koji radi sa uslugama za prodaju softverskih alata za automobilsku industriju. Dopalo mi se što mi je čovek dao dosta slobodnog vremena da se predstavim i to bez odgovaranja na glupa šablonska pitanja koje većina postavlja. Pošto je u pitanju bio tehnički intervju, nisam uspeo da dobijem previše informacija vezanih za uslove firme. S druge strane, detaljno mi je objašnjeno od čega se sastoji dalji tok selekcije i šta mogu očekivati u narednim krugovima - HR, psiholog i na kraju finalni razgovor sa šefom HR tima ili CEO-om. Iz privatnih razloga morao sam da odbijem sledeći krug razgovora (HR intervju u firmi) na koji sam bio ubrzo pozvan i o tome sam ih blagovremeno obavestio putem mejla na šta sam dobio potvrdan odgovor. Tu nastaje nesporazum s njihove strane. Nedugo nakon slanja ovog mejla, jedna od predstavnica HR tima me je sutradan pozvala telefonskim putem kako bismo dogovorili sledeći termin za razgovor iako sam lepo naglasio da neću biti slobodan u narednom periodu i da ćemo se čuti za dalje. Ne vidim čemu toliki pritisak da se nešto obavi i bukvalno sam imao osećaj da što pre žele zaposliti nekog na toj poziciji. Ovo iskustvo mi je dosta pokvarilo utisak firme gde sam već imao jedan razgovor pre godinu dana.

Junior developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd.
bez ponude za posao
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Slanje cv. Poziv na razgovor. Na samom razgovoru za posao atmosfera je bila opuštena i prijateljska. Nisu nam se poklopile neke sitnice ali čim to rešim ( do mene je ) nadam se da ćemo sarađivati. Radi se i zadatak, okvirno je 14 dana da se završi ali ako nekom treba više vremena nije problem.
Pitanja sa intervjua
 • C# Šta je klasa?
 • Razlika između nizova i listi?

Qa analyst

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
odbio/la ponudu
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Bilo je 3 kruga razgovora. U toku prvog sam telefonskim putem razgovarao sa HR-om, bio je to kratak razgovor putem koga smo definisali osnovne stvari i dogovorili dalje. Drugi razgovor je bio sa osobom iz HR-a, potpuno opušteno smo razgovarali i na kraju mi je rečeno da će se javiti. Posle toga sam dobio poziv za drugi intervju koji je bio tehničke prirode, u razgovoru su bile uključene dve osobe koje su ispitivale detaljnije o prethodnom iskustvu a kasnije sam dobio mini test. Treći krug je bio sa menadzerom, posle toga se nismo dogovorili i nažalost nismo nastavili saradnju

BI developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Ceo proces je trajao 6 nedelja
Kako je izgledao proces
Tehnički intervju je prvi u procesu intervjuisanja i traje sat vremena. Sastoji se od predstavljanja kandidata, tehničkih pitanja vezanih za baze podataka i SQL. Nakon toga detaljnije predstavljanje pozicije. Par dana kasnije, dobije se zadatak na mejl koji toji treba da se uradi u programu koji nije toliko popularan i nema mnogo tutorijala na internetu. Rečeno je da se to daje da bi oni saznali kako se kandidati snalaze sa alatima koje nisu pre koristili, mada se ovaj alat koristi kod njih svakodnevno u radu. Onda sledi odbrana zadatka gde nije prikazana zainteresovanost, već se osećala distanca i vrlo neprijatna atmosfera kao da je u pitanju ocenjivanje na ispitu. Sve u svemu, niko nije cenio uložen trud u taj projekat bez obzira što kandidati potroše svoje slobodno vreme za izradu istog. Dobro je to što se tad može zaključiti da li je vredno prelaziti u tu kompaniju, pogotovo ako atmosfera bude slična kao na odbrani zadatka. Pred sam kraj ovog procesa koji nema kraja i predugo traje, dobiju se tri različita testa ličnosti koji su čisto gubljenje vremena. Onda sledi HR intervju u trajanju od dva sata, naravno sve u toku radnog vremena. Takođe, ni u ovom slučaju se ne ceni što je kandidat morao da izdvoji od svog radnog i slobodnog vremena. Nakon ponovnog predstavljanja sebe, HR ispituje kandidata gde postavlja raznorazna pitanja kao da su drugari, što je vrlo neprofesionalno. Osim toga bilo je i tipičnih ali prevaziđenih HR pitanja. Konkretnu informaciju o plati nisu saopštili i nisu ispoštovali rok koji su sami predložili što se događalo tokom celog procesa. Dobra strana je da se tokom ovakve selekcije vrlo brzo dođe do zaključka da li treba ostvariti saradnju sa njima i smatram da se uloženo vreme i trud ne poštuju.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.
Pročitaj arhivirane recenzije

Oglasi za posao (trenutno 3 aktivna oglasa)

Junior WMS Support

Beograd
19.08.2021.

Resource Manager

Beograd
13.08.2021.

PLM Analyst

Beograd
30.07.2021.

PLM Consultant

Beograd
30.07.2021.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
GLOBAL ENGINEERING TECHNOLOGIES
Adresa
Palmira Toljatija 5, Beograd
Datum osnivanja
30.11.2007.
PIB
105352240
Matični broj
20357665
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PROJEKTOVANJE I INŽENJERING GLOBAL ENGINEERING TECHNOLOGIES DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU BEOGRAD - NOVI BEOGRAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Bojan Jovičić - Direktor
Nenad Jovičić - Direktor
Aleksandar Vujisić - Direktor
 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  Software Developer
  2 plate
  1150 EUR / mesečno
  800 1500

  IT Help Desk / Support
  1 plata
  1300 EUR / mesečno
  1300 1300

 • Copyright © 2021 ·
  Made with in Subotica.
  Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

  Uporedi kompanije

  Uporedi kompaniju Global Engineering Technologies d.o.o. sa kompanijom:


  Postavi pitanje poslodavcu

  Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
  Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

  Za predstavnike kompanije

  Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


  Uspešno
  Neuspešno urađena operacija
  Prijavi se u svoj nalog
  Zaboravljena šifra?

  Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.  Prijava putem društvenih mreža

  Kontaktiraj nas

  Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

  Potvrdi

  Greška