O kompaniji
3
Iskustva
2
Plate
Poslovi
Globalkom d.o.o. logo

Globalkom d.o.o.

1.5

O nama

Globalkom d.o.o. je domaća kompanija sa sedištem u Beogradu osnovana 2013. godine, poznata po razvoju raznovrsnih softverskih rešenja upotrebom savremenih tehnologija.


Zajedno sa našim ljudima isporučujemo softverske proizvode koji su inovativni i koji pomažu nama i našim klijentima automatizaciji procesa i usluga. Naša inovativna rešenja su u domenu ERP sistema i softverskih proizvoda koje podržava veštačka inteligencija naročito glasovnih botova i čet botova.


Kroz partnerstva koje ostvarujemo sa klijentima iz Severne Amerike, najprisutniji smo u industriji limo i taksi prevoza kao i e-commerce industriji. Razvijamo našu tehnologiju kako bismo poboljšali efikasnost, unapredili iskustva korisnika i podstakli rast.


Naša snaga leži u našim ljudima. Verujemo u individualnost, slobodu izražavanja kreativnih ideja gde svaki zaposleni može da ostvari pun potencijal. Trudimo se da stvorimo radno okruženje koje podstiče rast, razvoj i sreću naših timova kroz kontinuirano usavršavanje i stvaranje prijatne atmosfere na poslu. Work - life balance nam je jako važan tako da našim zaposlenima nudimo mogućnosti hibridnog rada kako bi kreativni proces bio neometan. 


Pozivamo vas da se pridružite našem timu u stvaranju sledeće generacije softverskih proizvoda. 


Tech stack

Python Angular C# .NET Core

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

Beneficije

Fleksibilno radno vreme

Globalkom pruža fleksibilno radno vreme, tako da možete započeti svoj radni dan između 08:30 i 10:30, u zavisnosti od vaših obaveza i preferencija. 

Hrana i piće


Obuka, treninzi i konferencije


Obezbeđena oprema za rad


Nagrade, bonusi, pokloni


Društvena odgovornost


APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt