GoDaddy

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije GoDaddy

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
5
beneficije

5
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

WordPress Ekspert


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Odlično plaćaju u odnosu na ostale za isto radno mesto, hrana u kancelariji, kancelarija u centru grada i pogled sa terase, stoni tenis, prijatna radna atmosfera, odlična ekipa, prekovremeno plaćeno (opciono naravno), rad za praznike takođe super plaćen (takođe opciono).
Zamerke kompaniji
Rad u dve smene, nema remote opcije, malo nejasan sistem napredovanja.
preporučujem
utisak postavljen: 23.05.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

GoDaddy predstavlja najveću Cloud platformu posvećenu razvoju malih biznisa. Sa skoro 17 miliona korisnika širom sveta i preko 75 miliona domena kojima upravlja, GoDaddy je mesto gde ljudi dolaze da daju ime svojoj ideji, naprave profesionalnu online prezentaciju – website, privuku svoje klijente i upravljaju svojim poslom. 

GoDaddy tim u Beogradu je nastao kao rezultat jedne od najpoznatijih akvizicija na domaćem tržištu, a nastavili su da razvijaju svoj proizvod ManageWP od 2016. godine pod okriljem GoDaddy. Tim u Srbiji je fokusiran na liderstvo GoDaddy proizvoda na WordPress i tržištu web profesionalaca.

Kroz njihov svakodnevni doprinos, globalnu ekonomiju okreću ka razvoju malih biznisa. Beogradska kancelarija je mesto gde se susreću Product development, Product management, Product marketing, UX design, WordPress Care support i WordPress expert support. 

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Senior Analyst

Beograd

Minimum 4 years of relevant work experience in analytics, preferably in SaaS/subscription space. Experience using SQL to discover, aggregate and extract data a MUST... (pročitaj oglas)

Senior SEO Specialist

Remote

Minimum 3 years’ experience in a technical SEO role, preferably in-house. Proficient working knowledge of various SEO tools such as or similar to Moz, SEMRush, SearchMetrics, Ahrefs, Majestic SEO... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
GODADDY WP EUROPE
Adresa
Čika Ljubina 16/2, Beograd
Datum osnivanja
19.08.2016
PIB
109662837
Matični broj
21219509
Poslovni naziv
GoDaddy WP Europe d.o.o. Beograd-Stari Grad
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Nima Jacobs Kelly -
Erin Eileen O'Shea -
Michael Jack Holt -
Rebecca Morrow -

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija