Kontakt

Adresa Prve pruge 27c, 11080 Beograd, Srbija
PIB 106200575
MB 20554037
Zaposlenih 11-50
Predstavništvo Prve pruge 27c, 11080 Beograd
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

GoPro zapošljava iskusne i sertifikovane ljude u oblasti implementacije i razvoja poslovnih rešenja. Izbor naše firme daje klijentima vrednost iskustva u implementaciji i razvoju u više od 50 domaćih i stranih kompanija, sa različitim i specifičnim zahtevima poslovanja.

Naše znanje, reference i dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti, predstavljaju najveći kapital i vrednost firme. Konstantno ulaganje u ljude, njihov lični razvoj i edukaciju doprinelo je tome da je naš tim stručnjaka u potpunosti spreman da odgovori i najzahtevnijim zadacima koji se pred njima postave.

Orijentacija ka klijentima i njihovim potrebama, kao i briga o optimizaciji i unapređenju njihovog poslovanja, jedan je od najvažnijih ciljeva naše firme. Poverenje i zadovoljstvo klijenata je snažna motivacija koja nas pokreće da stalno razvijamo nova rešenja i usluge, da uvek osluškujemo i pratimo njihove potrebe.

Misija firme je da pomogne klijentima u poboljšanju njihovog poslovanja koristeći proverenu metodologiju i vrhunsku tehnologiju, pružajući im dodatnu vrednost po adekvatnoj ceni i tačno na vreme.

Iskustva o radu i sa intervjua (2)

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Arhiva | Iskustvo · 05.12.2019.

MS Dynamics NAV/BC Developer

Opšti utisak

4
Preporučuje
Trenutno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine
Pozitivno

Dobri projekti, stalno napredovanje, odlična komunikacija među kolegama. Stalno učenje i napredovanje na polju iskustva. Podrška od strane poslodavca u mnogim sferama poslovnog, a i privatnog života. Razumevanje prema potrebama privatnog života.

Zamerke

Zbog nedostatka zaposlenih, menadžment ima problema sa organizacijom posla. Nedostatak protoka infomacija od zaposlenih do vrha menadžmenta. Kasni se primećivanjem nezadovoljstva kod zaposlenih (od skoro je zaposlena osoba kao HR, što bi trebalo da ovo sredi)

0
Arhiva | Intervju · 19.02.2016.

Developer za Microsoft Dynamics NAV

Pozitivno iskustvo

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Trajalo je 4 nedelje

Kako je izgledao proces

Prvi "intervju" je bilo testiranje: prvi test je matematičko-logički,drugi je za programiranje/baze podataka (2 iz programiranja- napiši pseudokod-ne mora striktno-čisto da vide kako razmišljaš, 2 iz Relacije baza podataka). Uži krug se sastojao iz razgovora sa direktorom firme i projekta, plus je bilo još ispitivanja da se vidi poznavanje IT pojmova.

32

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv GOPRO
Poslovni naziv PRIVREDNO DRUŠTVO ZA KONSALTING I MENADŽMENT POSLOVE GOPRO DOO BEOGRAD (ZEMUN)
Delatnost kompanije 7022 Konsultantske aktivnosti u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Prve pruge 27c
Datum osnivanja 09.07.2009.
PIB 106200575
MB 20554037
Zakonski zastupnici
Damir Barjaktarević - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

1026

BI Developer 4 plate

MIN
675
PROSEK
1026
MEDIJANA
965
MAX
1500

Prosečna neto plata

925

Software Developer 2 plate

MIN
550
PROSEK
925
MEDIJANA
925
MAX
1300