GoPro d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije GoPro d.o.o.

Developer za Microsoft Dynamics NAV

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Prvi "intervju" je bilo testiranje: prvi test je matematičko-logički,drugi je za programiranje/baze podataka (2 iz programiranja- napiši pseudokod-ne mora striktno-čisto da vide kako razmišljaš, 2 iz Relacije baza podataka). Uži krug se sastojao iz razgovora sa direktorom firme i projekta, plus je bilo još ispitivanja da se vidi poznavanje IT pojmova.

utisak sa intervjua postavljen: 19.02.2016.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

GoPro zapošljava iskusne i sertifikovane ljude u oblasti implementacije i razvoja poslovnih rešenja. Izbor naše firme daje klijentima vrednost iskustva u implementaciji i razvoju u više od 50 domaćih i stranih kompanija, sa različitim i specifičnim zahtevima poslovanja.

Naše znanje, reference i dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti, predstavljaju najveći kapital i vrednost firme. Konstantno ulaganje u ljude, njihov lični razvoj i edukaciju doprinelo je tome da je naš tim stručnjaka u potpunosti spreman da odgovori i najzahtevnijim zadacima koji se pred njima postave.

Orijentacija ka klijentima i njihovim potrebama, kao i briga o optimizaciji i unapređenju njihovog poslovanja, jedan je od najvažnijih ciljeva naše firme. Poverenje i zadovoljstvo klijenata je snažna motivacija koja nas pokreće da stalno razvijamo nova rešenja i usluge, da uvek osluškujemo i pratimo njihove potrebe.

Misija firme je da pomogne klijentima u poboljšanju njihovog poslovanja koristeći proverenu metodologiju i vrhunsku tehnologiju, pružajući im dodatnu vrednost po adekvatnoj ceni i tačno na vreme.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Business Analyst - ERP Consultant

Beograd  • Rok: 08.08.2017

Any ERP package implementation experience and understanding of business processes will be considered as advantage... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
GOPRO
Adresa
Prve pruge 27c
Datum osnivanja
09.07.2009.
PIB
106200575
Matični broj
20554037
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA KONSALTING I MENADŽMENT POSLOVE GOPRO DOO BEOGRAD (ZEMUN)
Delatnost kompanije
7022 Konsultantske aktivnosti u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Damir Barjaktarević - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija