O kompaniji
3
Iskustva
6
Plate
Poslovi

Iskustva

Intervju
12.12.2022
Pozitivno iskustvo

Erp Consultant

Odbio/la ponudu

Intervju srednje težine

Online intervju

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Prvi intervju sa HR. Zatim tehnicki razgovor i poslednje razgovor sam team leaderom. Prvi razgovor je bio jako prijatan. Tehnicki razgovor je bio kraci i fokus je bio na proveru znanja i upoznavanje sa dinamikom rada. Poslednji razgovor je bio pro forme da se upozna team leader i dogovore uslovi rada

Pitanja sa intervjua

  • Kako se otvara konto glavne knjige?
Korisno? 0
Arhiva | Iskustvo
05.12.2019
4 Preporučuje

MS Dynamics NAV/BC Developer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine

Pozitivno

Dobri projekti, stalno napredovanje, odlična komunikacija među kolegama. Stalno učenje i napredovanje na polju iskustva. Podrška od strane poslodavca u mnogim sferama poslovnog, a i privatnog života. Razumevanje prema potrebama privatnog života.

Zamerke

Zbog nedostatka zaposlenih, menadžment ima problema sa organizacijom posla. Nedostatak protoka infomacija od zaposlenih do vrha menadžmenta. Kasni se primećivanjem nezadovoljstva kod zaposlenih (od skoro je zaposlena osoba kao HR, što bi trebalo da ovo sredi)

Korisno? 0
Arhiva | Intervju
19.02.2016
Pozitivno iskustvo

Developer za Microsoft Dynamics NAV

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Trajalo je 4 nedelje

Kako je izgledao proces

Prvi "intervju" je bilo testiranje: prvi test je matematičko-logički,drugi je za programiranje/baze podataka (2 iz programiranja- napiši pseudokod-ne mora striktno-čisto da vide kako razmišljaš, 2 iz Relacije baza podataka). Uži krug se sastojao iz razgovora sa direktorom firme i projekta, plus je bilo još ispitivanja da se vidi poznavanje IT pojmova.
Korisno? 32