Golum d.o.o

Golum d.o.o

0 0

Kontakt

Adresa Sime Igumanova 14, Beograd
E-mail info@golum.rs
PIB 100154297
MB 06180418
Zaposlenih 11-50
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Golum d.o.o. od 1992. godine uspešno posluje na domaćem tržištu kao jedna od vodećih firmi u pružanju IT usluga, usluga prodaje i održavanja IT opreme. Ponosni su partner vodećih svetskih proizvođača u oblasti informacionih tehnologija: HP Inc, Hewlett Packard Enterprise, Fujitsu, Microsoft, Barracuda Networks, vmware, Dell, Cisco, Lenovo i drugih. U okrivu kompanije posluje ovlašćeni servis za HP štamapče, LFP i IT hardware, i Fujitsu opremu.

Klijenti Golum prepoznaju kao kompaniju sa tradicijom prodaje i održavanja računara, štampača i plotera, kao i pratećeg, potrošnog materijala, koja raspolaže raznovrsnom ponudom velikoformatnih plotera i multifunkcijskih uređaja (LFP). U poslednjih nekoliko godina Golum d.o.o širi portfolio usluga sa ciljem da isprati savremene trendove poslovanja i pruži kompletnu podršku iz oblasti informacionih tehnologija. Tako se fokus poslovnih aktivnosti kompanije pomera ka pružanju Outsourcing i Document Management System (DMS) usluga koje uključuju iznajmljivanje kompletne opreme – servera, radnih stanica, štampača, plotera, skenera, ali i isporuku spcijalizovanih softverskih rešenja i sl.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Golum d.o.o

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao (0)

19.05.2022

Serviser računara

Beograd

03.06.2022.

Istekao

Podaci

Naziv GOLUM
Poslovni naziv PREDUZEĆE ZA PRODAJU ROBE I PRUŽANJE USLUGA IZ OBLASTI INFORMATIKE GOLUM DOO, BEOGRAD (VRAČAR)
Delatnost kompanije 4651 - Trgovina na veliko računarima, računarskom opremom i softverima
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Sime Igumanova 14, Beograd
Datum osnivanja 2.9.1992
PIB 100154297
MB 06180418
Zakonski zastupnici
Milan Petrović - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

450

IT Technician 1 plata

MIN
450
PROSEK
450
MEDIJANA
450
MAX
450