Golux Technologies

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Golux Technologies

  (7 utisaka)
58% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3.1
beneficije

3.3
mogućnost napredovanja

3.3
balans između karijere i privatnog života

Front-End Developer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Projekat / Freelance manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Nema pozitivnih utisaka. Najgorih tri meseca života. Sreća pa sam na vreme uspeo da shvatim da je odnos jednostran i da ću brzo završiti gladan. Ukoliko nemate ni malo samopoštovanja, ovo je idealno mesto za vas.
Zamerke kompaniji
Ne postoje plate. Ne postoje realni projekti, ni klijenti. Direktor kompanije je jedini zaposleni. Svi koji rade u kompaniji, angažovani su preko prakse. Ljudi se ne zadržavaju dugo. Oni koji se zadrže, zadrže se jer nemaju gde. Mračne kancelarije, nema obroka u firmi. Loši uslovi higijene. U nekoliko navrata direktor mi je prilazio preblizu, disao mi za vrat. Sve u svemu, sramota!
ne preporučujem
utisak postavljen: 22.10.2019.

Backend developer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na određeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Mogućnost napredovanja, pozitivna radna atmosfera, sjajni mentori. Puno novih ideja, inovacija itd. Kada se pregura "težak početak" i nauči posao, uslovi stvarno postaju odlični.
Zamerke kompaniji
Generalno je problem plate dok se ne uznapreduje i ne krene sa radom na realnim projektima, zatim sledi mala početna plata koja se kasnije povećava do realne cifre.
preporučujem
utisak postavljen: 02.05.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Golux Technologies je kompanija za razvoj softvera sa sedištem u Beogradu. Dizajniraju i razvijaju web i mobilne aplikacije. 

Oglasi za posao (trenutno 3 aktivna oglasa)

Mid / Senior Node JS

Work from home

You are a passionate developer in diverse programming languages, with the strong expertise in NodeJS (3+ years). You enjoy working in agile teams with a focus on sharing knowledge with your colleagues... (pročitaj oglas)

Intermediate Laravel Developer

Beograd

You are a passionate developer in diverse programming languages with 2+ years of experience in Laravel. You enjoy working in agile teams with a focus on sharing knowledge with your colleagues sitting next to you... (pročitaj oglas)

Intermediate Ruby on Rails

Beograd

You are a passionate developer in diverse programming languages with 2+ years of experience in Ruby on Rails. You enjoy working in agile teams with a focus on sharing knowledge with your colleagues sitting next to you. (pročitaj oglas)

Intermediate React Developer

Beograd

You are a passionate developer in diverse programming languages with 2+ years of experience in React. You enjoy working in agile teams with a focus on sharing knowledge with your colleagues sitting next to you... (pročitaj oglas)

Junior Laravel developer

Beograd

You are a passionate developer in diverse programming languages, not mandatory experienced, but with the desire to learn Laravel. You enjoy working in agile teams with a focus on sharing knowledge with your colleagues sitting next to you... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
Golux Technologies doo Beograd-Zemun
Datum osnivanja
23.08.2018
PIB
110998783
Matični broj
21412015
Poslovni naziv
GOLUX TECHNOLOGIES
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Nikola Golubović - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija