RSP je u toku! Regionalni sajam poslova je u toku! Čeka te 16 IT poslodavaca i više od 220 oglasa za posao. Poseti štandove, komuniciraj sa poslodavcima, učestvuj u lovu na blago. Poseti sajam

Gorgias

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

52 Washburn St, San Francisco, CA 94103, Sjedinjene Američke Države
učitavanje...


4 osobe prate ovu kompaniju
Predstavništvo u Srbiji: Beograd


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

#1 korisnički centar za ecommerce biznise. Gorgias pomaže nezavisnim ecommerce brendovima da pretvore njihove korisničke centre u profitne.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Gorgias

Software Support Agent

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Ceo proces je trajao kratko, ukupno par nedelja sa 4 kruga razgovora. Prvi krug je bio sa menadzerkom u Srbiji, koja je bila profesionalna i prijatna. Drugi krug je bio sa menadzerkom u Americi, koja je takodje bila prijatna i pozitivna, i poslednja 2 kruga su bila sa vlasnicima firme, koji su takodje bili prijatni i opusteni. Pitanja nisu bila teska ali ni genericka koja se cuju na svakom intervjuu. Ponuda je usledila odmah nakon toga, posle svega dan-dva.

Software Support Specialist

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 8 nedelja
Kako je izgledao proces
Testiranje u trajanju od sat vremena i dva kruga razgovora. Prvi intervju održan je sa menadžerkom tima u Srbiji a koja je jako neprijatna i neljubazna, dok je finalni sa Customer Success menadžerkom koja je sušta suprotnost. Sam proces selekcije je trajao jako dugo i odgovor smo dobijali nakon tri nedelje. Nakon finalnog intervjua rečeno je da ćemo znati rezultate u roku od 2-3 radna dana a mejl je stigao nakon nedelju dana od menadžerke tima u Srbiji koja nije mogla ni da napiše ime kandidata i zahvali za utrošeno vreme i trud, već je poslala generički mejl. Oglas je nakon toga ponovno objavljen (treći put za par meseci).
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.


Saznaj potencijal svoje zarade
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Uporedi kompanije

Uporedi kompaniju Gorgias sa kompanijom:


Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

Za predstavnike kompanije

Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

Potvrdi

Greška