Gorgias

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Gorgias

Software Support Specialist

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 8 nedelja
Kako je izgledao proces
Testiranje u trajanju od sat vremena i dva kruga razgovora. Prvi intervju održan je sa menadžerkom tima u Srbiji a koja je jako neprijatna i neljubazna, dok je finalni sa Customer Success menadžerkom koja je sušta suprotnost. Sam proces selekcije je trajao jako dugo i odgovor smo dobijali nakon tri nedelje. Nakon finalnog intervjua rečeno je da ćemo znati rezultate u roku od 2-3 radna dana a mejl je stigao nakon nedelju dana od menadžerke tima u Srbiji koja nije mogla ni da napiše ime kandidata i zahvali za utrošeno vreme i trud, već je poslala generički mejl. Oglas je nakon toga ponovno objavljen (treći put za par meseci).

utisak sa intervjua postavljen: 21.07.2020.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

#1 korisnički centar za ecommerce biznise. Gorgias pomaže nezavisnim ecommerce brendovima da pretvore njihove korisničke centre u profitne. 

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija