O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Grand-stil logo

Grand-stil

Oceni kompaniju

O nama

Iza imena Grand Stil stoji…

…Sinonim za kvalitet, estetiku, stil, inovativnost i funkcionalnost u polju dizajna nameštaja i opremanja enterijera. Iza našeg višedecenijskog iskustva stoji veliki broj zadovoljnih klijenata, bogat portfolio, učešća na mnogobrojnim sajmovima nameštaja kao i brojne nagrade i priznanja.

Naša priča je počela još davne 1998. godine sa željom da okupimo ljude koji dele istu strast, kako bi zajedno iznedrili mesto, kuću od ukusa i stila, koja će vam na najbolji mogući način pomoći da uobličite svoj životni i poslovni prostor.

Naš podmlađeni profesionalni tim arhitekata, usmeravan i oblikovan iskustvom osnivača, uređuje vaš prostor, kreira i proizvodi nameštaj po meri – od skice i projektovanja, preko izrade, isporuke i montaže do stvaranja vašeg unikatnog ambijenta.

Zahvaljujući saradnji sa vrhunskim italijanskim, slovenačkim, danskim i domaćim brendovima iz domena nameštaja SABA, ROSSINI, MIOTTO, INNOVATION LIVING, CAPITAL, POTOCCO, DESIREE, ALPLES, MITJA, CHATEAU D’AX, PINTDECOR, J&J EXTRAFORM, BONTEMPI CASA, DEVINA NAIS, ELECTROLUX, LIEBHERR, AEG, EUROLUX, BLANCO, i mnogih drugih, naš prodajni asortiman čine najkvalitetniji komadi nameštaja.

Naša vodilja i dalje ostaje da je kvalitet drugo ime za lepotu, a najveći luksuz koji sebi možemo priuštiti je vaše zadovoljstvo!

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod