Grawe osiguranje a.d.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Grawe osiguranje a.d.o.

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4
beneficije

1
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

GRAWE Hrvatska d.d. prvo je međunarodno osiguravajuće društvo u Hrvatskoj osnovano 1993. godine kao deo austrijskog koncerna GRAWE Insurance Group kojem pripada. Više od 180 godina poslovanja matične kuće, kao i provereni kvalitet usluga koje pruža, posebno na području osiguranja života, stabilan su temelj na kojem se zasnivaju razvoj i poslovanje GRAWE Hrvatska d.d. 

Poslovanje GRAWE Hrvatska d.d. u potpunosti je usmereno prema sigurnosti korisnika i njihovih bližnjih. Svaka osoba koja brine o svojoj kao i budućnosti svoje porodice, svog doma i imovine, u GRAWE Hrvatska d.d. će pronaći sigurnog i pouzdanog partnera jer ono pruža i garantuje poverenje, sigurnost, vrhunsku zaštitu i najisplativije ulaganje, bilo da se radi o zdravstvenom osiguranju, osiguranju života, imovine ili automobila. 

MISIJA 

Mi smo osiguranje koje vodi računa o Vašim potrebama i pouzdan smo partner u zaštiti Vaših vrednosti.

VIZIJA 

Želimo biti standard i merilo kvaliteta i profesionalnosti. Želimo biti dostupni svim korisnicima i poželjan poslodavac našim zaposlenicima i poslovati kao društveno odgovorno preduzeće koje osluškuje i razume potrebe zajednice u kojoj postoji i radi.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
GRAWE
Adresa
Bulevar Mihajla Pupina 115 d
Datum osnivanja
05.12.1996.
PIB
100000161
Matični broj
17157051
Poslovni naziv
AKCIONARSKO DRUŠTVO ZA OSIGURANJE GRAWE, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
6511 Životno osiguranje
Pravna forma
Akcionarsko društvo
Zakonski zastupnici
Andrej Marinković - Izvršni direktor
Christoph Czettl - Generalni direktor
Georg Schneider - Izvršni direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija