Grid Dynamics

Ti si predstavnik ove kompanije?

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
GRID DYNAMICS
Adresa
Bulevar Mihaila Pupina 115, Beograd - Novi Beograd
Datum osnivanja
11.6.2018
PIB
110853938
Matični broj
21393916
Poslovni naziv
Grid Dynamics DOO Beograd - Novi Beograd
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Sergii Taradai - Direktor

Ti si predstavnik ove kompanije?

5000 Executive Parkway, Suite 520, San Ramon, CA, Sjedinjene Američke Države
učitavanje...
učitavanje...


50 osoba prati ovu kompaniju
PIB: 110853938
Matični broj: 21393916
Broj zaposlenih: 501-1000
Predstavništvo u Srbiji: Bulevar Mihajla Pupina 115, Beograd
Svi podaci su preuzeti iz javno dostupnih izvora.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Grid Dynamics je kompanija koja se bavi razvojem softvera za klijente iz USA i proglašena je za jednog od vodećih provajdera ovih usluga za Fortune 500 klijente koji prolaze kroz proces digitalne transformacije. Pokrenuta pre 13godina, kompanija danas ima kancelarije u deset gradova u Rusiji, Ukrajini, Sjedinjenim Američkim Državama, Poljskoj i Srbiji i 1300 zaposlenih. Beograd je sedmi grad u kome smo otvorili kancelarije, u februaru 2018. godine.

Najveći broj klijenata nam dolazi iz Fintech i Retail industrije, a pored razvoja softverskih rešenja u oblasti web developmenta radimo i na projektima iz domena Data Science-a, Machine Learning-a i BigData-e.

Radimo sa mnogim open-source tehnologijama i pored internih platformi koje smo razvili za usavršavanje naših inženjera trudimo se da doprinosimo i široj zajednici. Naše kolege redovno pišu tekstove za naš blog i govore na najpoznatijim konferencijama širom sveta.

Verujemo da svaki pojedinac može da dostigne svoj maksimum ukoliko mu se omoguće mnogobrojne opcije zaprofesionalno usavršavanje. Velika većina našeg menadzmenta su kolege koje su počele svoje karijere u Gridu, napozicijama inženjera. Definišite pravac u kome želite da se usavršavate i imaćete našu podršku.

Neke karijerne ciljeve nije moguće ostvariti samo na lokalu - zbog toga vam nudimo mogućnost dužih poslovnih putovanja kod klijenata u Sjedinjene Američke Države. Dodatno, za one koji žele i da se zadrže u novom okruženju nudimo opcije relokacije u SAD ili u neki od naših razvojnih centara u Evropi.

Svesni smo da ćete biti produktivniji i uspešniji u dobro organizovanom, podsticajnom i opuštenom okruženju. Zbog toga puno ulažemo u kreiranje atraktivnog i funkcionalnog kancelarijskog prostora, sadržajnog benefit paketa i fenomenalnih dogadjaja.

Pridruživanjem Gridu postajete deo velike i globalne porodice i sasvim sigurno dobijate priliku da sarađujete saljudima koji imaju kreativan pristup razmišljanju i rešavanju problema. To je ono sto nas čini jakom i uspešnom kompanijom!

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Grid Dynamics

  (4 utiska)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju

5
4
3
2
1
4.8
Beneficije

5
4
3
2
1
5
Mogućnost napredovanja

5
4
3
2
1
4.3
Balans između karijere i privatnog životaa

QA

 • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Praksa manje od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:
Pozitivni utisci o kompaniji
Odlicna kompanija, vrlo pogdona za razvoj i napredak, daje dosta efikasnog i kvalitetnog znanja, korektan tim udobna atmosfera, insiprisan za nove ideje , nemam zamerke zaista :)
preporučujem

QA

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, online
prihvatio/la ponudu
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Prroces selekcije je trajao oko tri nedelje i postojala su tri kruga. Prvi je bio HR intervju i bio je stvarno odlican. Decko sa kojim sam razgovarala je bio bas prijatan, razgovor je bio skroz opusten. Detaljno je objasnio sve o kompaniji i benefitima toliko da nema sta da ostane da se pita dalje. Drugi je tehnicki i sto se toga tice ljudi koji su ispitivali su takodje prijatni i profesionalni. Pitanja su bila vezana za poziciju za koju sam aplicirala nista van toga. Ispitivanje traje oko sat ipo. Poslednji je bio sa QA specialistom i on ne bio na engleskom. Dosta su azurni sto se tice obavestavanja o rezultatima selekcije.

QA automation engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
HR intervju je protekao u veoma prijatnom razgovoru. Saznao sam puno o kompaniji (pored informacija koje sam prikupio na websajtu) i svim benefitima koje nudi, od kojih mi se najvise svideo nacin na koji ulazu u edukaciju i kasnije prate napredak svakog zaposlenog. Tu naravno spada i pomoc oko definisanja pravca karijere i odredjeni budzet za licno usavrsavanje, pored internog edukativnog sistema. Nije bilo nekih standardnih HR pitanja, vise je to bio dvosmerni razgovor u kojem sam uzivao zahvaljujuci momku iz HR-a. Odmah posle dobio sam info o tehnickom intervjuu i kada bi mogao da bude, a kroz par dana je i zakazan. Tehnicki intervju je trajao nesto duze od 1.5 sata. Sastojao se od detaljnog prelaska radnog iskustva pomenutog u CV-u, nakon cega su usledila 2 zadatka koja imaju za cilj da provere citanje koda, sta kod radi, kao i logicko razmisljanje specificno za QA poziciju. Bilo je i opstih pitanja vezanih za OOP i Strukture podataka. Nakon ovog intervjua, posle nekoliko dana, usledio je razgovor sa QA menadzerom, koji je bivsi inzenjer, na kojem smo prosli kroz moje zelje i ocekivanja za nadolazeci period. Sve u svemu, jako lepo iskustvo.

Site Reliability Engineer

 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:
Pozitivni utisci o kompaniji
Kompanija je za svaku preporuku - ekipa je uglavnom mladja, ofis je odlican na odlicnoj lokaciji, oprema sa kojim se radi vrhunska. Kolege bas znaju znanje i vrlo rado ga dele, tehnologije i toolovi su poslednje generacije i u skladu sa klijentima koji su najvece Americke kompanije poput Google-a, Apple-a, Raymond James-a, AEO-a... I vrlo bitno, ne radi se u Open Space-u, nego po kancelarijama sto je danas retkost i nudi se mogucnost relokacije u USA.
Zamerke kompaniji
SRE ekspertiza u kompaniji je tek pocela da se primenjuje i jos uvek fali malo da sve dodje na svoje mesto.
preporučujem

Site Reliability Engineering

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju težak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Intervju sa HRom je bio više nego prijata. Tehnički razgovor je bio malo teži, ali ubedljivo najjzanimljiviji do sada.
Pitanja sa intervjua
 • Kako bi na Unix/Linux sistemu proverio koja je enviroment variabla iskorišćena u nekom procesu (recimo 2281)?
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.
Pročitaj arhivirane recenzije

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  QA Specialist
  1 plata
  1045 EUR / mesečno
  1045 1045

  Software Engineer
  5 plata
  1650 EUR / mesečno
  400 2600

  DevOps Engineer
  1 plata
  1000 EUR / mesečno
  1000 1000

 • Copyright © 2021 ·
  Made with in Subotica.
  Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

  Uporedi kompanije

  Uporedi kompaniju Grid Dynamics sa kompanijom:


  Postavi pitanje poslodavcu

  Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
  Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

  Za predstavnike kompanije

  Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


  Uspešno
  Neuspešno urađena operacija
  Prijavi se u svoj nalog
  Zaboravljena šifra?

  Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.  Prijava putem društvenih mreža

  Kontaktiraj nas

  Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

  Potvrdi

  Greška