GroundLink d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije GroundLink d.o.o.

Java developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
odbio/la ponudu
Intervju srednje težine
Kako je izgledao proces
Intervju je bio u 18 časova, što mi se odmah nije svidelo. Intervjuisala su me četvorica programera. Pričali smo naizmenično o mojim prethodnim iskustvima i o mojim teoretskim znanjima. Dobri su stručnjaci, trude se da izvuku tačne odgovore iz tebe tako što te navode pitanjima. NAPOMENA: Treba dobro obratiti pažnju na radno vreme i na dežurstva, tj. pitati ih da li postoje.

utisak sa intervjua postavljen: 24.12.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

GroundLink je automobilski servisni provajder. Fokusiran na potrebe poslovnih ljudi, dostupan je u većim gradovima širom sveta. Nudimo vremensku garanciju, sa vozačima koji se redovno proveravaju, pravilno smo i potpuno licencirani i osigurani. Putnici mogu da rezervišu svoju vožnju onlajn, preko naše nagrađivane mobilne aplikacije ili putem telefona pozivom 24-časovne tehničke službe.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Software Developer

Beograd  • Rok: 23.04.2017

3+ years of professional software development experience with Java, experience with JEE, emonstrable experience building enterprise quality services... (pročitaj oglas)

Graphic Designer

Beograd  • Rok: 10.02.2017

Graphic designer with top notch skills needed to design awesome out of the box consumer facing emails, landing pages and display ads. Working with a highly skilled graphic designer and marketing team, the work will consist... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
GROUNDLINK
Adresa
Resavska 23
Datum osnivanja
17.07.2008.
PIB
105695535
Matični broj
17518372
Poslovni naziv
GROUNDLINK DOO BEOGRAD (SAVSKI VENAC)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Jelena Pićurić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija