O kompaniji
4
Iskustva
1
Plate
Poslovi
Grundfos Srbija d.o.o. logo

Grundfos Srbija d.o.o.

5

O nama

Kompanija Grundfos počela je sa radom 2010. godine u Novoj Pazovi, dok se istovremeno radilo na izgradnji potpuno nove fabrike u Inđiji, koja je zvanično otvorena 2012.godine. Danas u Inđiji radi preko 800 ljudi, u izvozno orijentisanoj proizvodnji koja broji više od 40 proizvodnih linija i koja godišnje iz Srbije izveze preko 4 miliona pumpi na tržišta širom sveta.

Grundfos u Inđiji proizvodi pumpe iz četiri različitih segmenata proizvoda. Cirkularne pumpe koriste se za grejne i sanitarne sisteme sa cirkulacijom vode. Ovo je jedan od najuspešnijih proizvoda Grundfosa sa kojim pokrivamo 50% svetskog tržišta. Zajedno sa ovom pokrenuta je I proizvodnja proizvoda namenjen za domaće otpadne vode nazvana Sololift2. SCALA2 je takodje proizvod koji se koristi u domaćinstvu, buster pumpa koja omogućava konstantan pritisak u celom domaćinstvu, bez obzira koliko česmi otvorite.
Na kraju IWC su proizvodi koji predstavljaju sklop koji je integrisan u kotlove.
Pored ambicije da bude lider na svetskom tržištu, vodeći cilj kompanije Grundfos je da svojim primerom pokaže da su bezbednost, zaštita životne sredine i društveno odgovorno poslovanje od krucijalne važnosti za njen uspeh.

Od marta 2018.godine, u sklopu Grundfosa u Srbiji imamo i globalni tim - napredno odeljenje, koje se zove odeljenje Naprednih proizvodnih tehnologija. Na tu činjenicu smo posebno ponosni jer to govori o poverenju Grundfosa u naš inženjerski kadar. U najvećoj meri bave se optimizacijom procesa, procesima simulacije i obradom podataka od strateškog značaja za ceo Grundfos. Njihov glavni zadatak jeste da odgovore na pitanje kako najbolje proizvesti renomirane Grundfosove proizvode.

Prodajni sektor kompanije Grundfos u Srbiji posluje više od 15 godina, a smešten je u Airport city-iju, modernom poslovnom prostoru na Novom Beogradu. U prodajnom timu rade kolege sa dugogodišnjim lokalnim i internacionalnim iskustvom vezanim za prodaju, servisnu i tehničku podršku, koji pokrivaju tržište Srbije, Crne Gore, Makedonije i Albanije. Na ovim tržištima izgrađena je mreža ovlašćenih distributera koji obezbeđuju brzu isporuku proizvoda do krajnjeg korisnika, kao i usluge autorizovanih servisnih partnera koji omogućavaju rešavanje servisnih intervencija u najkraćem mogućem roku.

Grundfos vrednosti su duboko utemeljene u poslovanje kompanije i čine čvrst temelj za dalji razvoj kompanije. Trudimo se da poslujemo na odgovoran i maksimalno održiv način. Otvoreni smo i od poverenja, jer radimo ono što kažemo i kažemo ono što radimo. Uz održivost, naš fokus uvek je usmeren na ljude, jer mi smo naši ljudi. Vrednosti stvaramo i negujemo kroz odnose sa kupcima, dobavljačima i ostalim zainteresovanim stranama. Nezavisni smo. I za nas, profit je sredstvo rasta, ne cilj sam po sebi.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Kompanija Grundfos Srbija d.o.o. nema sadržaj za sekciju kontakt.