O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Grupa Univerexport Bačka logo

Grupa Univerexport Bačka

Oceni kompaniju

O nama

Grupa Univerexport Bačka AD osnovana je 1968. godine. Kao prethodno društveno preduzeće privatizovana je u januaru 2004. godine, a 15. februara 2007. godine kompanija Univerexport iz Novog Sada postaje većinski vlasnik tadašnje AD Bačke. U procesu integracije 2012. godine formira je Univerexport Grupa u okviru koje posluju 4 privredna društva i formira se novo ime našeg društva koje od tad glasi: Grupa Univerexport Bačka ad Bačka Palanka. U Univerexport Grupi matično društvo je Univerexport doo Novi Sad, a zavisna društva su Grupa Univerexport Bačka AD Bačka Palanka, Grupa Univerexport- Trgopromet AD Subotica, i Grupa Univerexport Alba AD Novi Sad.

Na samom ulasku u Bačku Palanku, locirani su proizvodni pogoni, sastavljeni od dve organizacione jedinice, farma i klanica. U okviru oba proizvodna pogona zaposleno je više od 100 radnika, koji su naš najvredniji resurs i njihovo zadovoljstvo uvek nam je na prvom mestu. Samim tim Grupa Univerexport Bačka AD neprekidno ulaže u napredak i razvoj svojih zaposlenih, sa ciljem konstantnog usavršavanja i lakšeg postizanja zadatih ciljeva.

Kroz istoriju razvijena su detaljna i korisna znanja svih standarda kvaliteta i higijene, usvojena je tehnologija visokog kvaliteta u preradi mesa i ostvarene su saradnje sa nacionalnim i internacionalnim organizacijama, zaduženim za razvoj mesne industrje.

U proteklom periodu investirano je u razvoj i osavremenjavanje proizvodnih pogona, posebno najsavremenijih komora za zrenje mesa i u liniju za pakovanje svežeg mesa u zaštitnoj atmosferi, MAP. Ovakvim načinom pakovanja svežeg mesa produžava se rok trajanja proizvoda bez zamrzavanja, zadržava se ukus, tekstura i izgled proizvoda i povećava se efikasnost proizvodnje i distribucije putem smanjenja troškova. Grupa Univerexport Bačka AD opremljena je celokupnom opremom potrebnom za funkcionisanje moderne klanice, kako tehnološki, tako i kadrovski.

U svojoj delatnosti, Grupa Univerexport Bačka AD je prepoznatljiva po visokom kvalitetu svežeg mesa i gotovih proizvoda. Još od osnivanja, poseduje širok asortiman proizvoda, a danas se distribucija ovih proizvoda vrši kroz široku maloprodajnu mrežu trgovinskih lanaca Univerexport Grupa, odnosno najvećeg maloprodajnog lanca Univerexport.

Asortiman Grupe Univerexport Bačke AD, između ostalog, obuhvata sveže meso i fermentisane suve kobasice.

Grupa Univerexport Bačka AD je uzimajući najbolje od svega: prirodnog, tradicionalnog i najsavremenije tehnologije, došla do savršene recepture proizvoda, koji odgovaraju ukusima savremenog potrošača.

Proizvedeni po biranim recepturama, kontrolisanog tehnološkog postupka, dimljeni i sušeni u specijalnim komorama za dozrevanje mesa, proizvodi Grupe Univerexport Bačke AD nalaze svoje mesto u srcu poštovalaca tradicije i kvaliteta.

U ponudi je raskošna paleta proizvoda autohtonog stada bele mangulice koja predstavlja jedno od najvećih u Republici Srbiji. Različiti ukusi, koji predstavljaju pravi gastronomski užitak, svakome ko je bar jednom probao neprevaziđeni zalogaj.

Vrhunski kvalitet proizvoda  Grupe Univerexport Bačke AD predstavlja spoj pažljivo biranih sastojaka, vrhunskog tehnološkog postupka i umešno kombinovanih tradicionalnih i savremenih trendova proizvodnje.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Novosadski put 10, 21400 Bačka Palanka, Srbija
+381 (21) 604 09 76