Guided e-Learning

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Guided e-Learning

  (6 utisaka)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4.5
beneficije

4.5
mogućnost napredovanja

4.8
balans između karijere i privatnog života

Developer

potvrđen LinkedIn profil

 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Veoma prijatna radna atmosfera, kolegijalnost je na visokom nivou. Svi su spremni da pomognu kada je potrebno. Komunikacija između timova iz različitih zemalja je jako dobra.
Proizvodi, čijim razvojem se bavimo imaju za cilj korišćenje novih tehnologija u humane svrhe učenja tj. deljenja znanja, te svaki pojedinac koji dorinosi unapređenju oseća lično zadovljstvo svakim novim zadovoljnim korisnikom.
Zamerke kompaniji
Nemam neke konkretne zamerke. Svaki zaposleni razmišlja o unapređenju proizvoda i želi da da svoj lični doprinos, može se desiti da ne ode svaka ideja u realizaciju jer se drugo rešenje u tom trenutku možda bolje uklopilo, ali sve konstruktivne ideje koje nisu odmah realizovane ostaju sačuvane i planirane za predstojeće projekte.
preporučujem
utisak postavljen: 03.10.2016.

Quality Assurance

potvrđen LinkedIn profil

 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na određeni vremenski period manje od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Redovna i kompetitivna plata, dobra radna atmosfera, izazovni zadaci, menadžment kvaliteta koji se retko sreće. Koliko ćete napredovati zavisi od vas samih, nema forsiranja i stvaranja lažnog pritiska. Saradnja sa inostranim kolegama vrlo lepa i korisna, mogućnost usavršavanja engleskog. Svaka preporuka.
Zamerke kompaniji
Trebalo bi još usavršiti sistematizaciju rada ali se na tome radi i ne smatram to velikim nedostatkom. Lokacija može nekome biti problem, meni lično nije jer stanujem blizu.
preporučujem
utisak postavljen: 26.09.2016.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

Developer

potvrđen LinkedIn profil

 • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na određeni vremenski period manje od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
- Korektni
- Nove tehnologije
- Mogućnost rada od kuće
Zamerke kompaniji
- Stvarno nemam zamerke, Englezi su Englezi
preporučujem
utisak postavljen: 06.06.2016.

Php developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Intervju veoma lak
Kako je izgledao proces
Razgovor sa čovekom koji je šef za programming, jako nedefinisan. Kao da je bio nezainteresovan da uopšte razgovara. Druga stvar, na kraju je rečeno da su privremeno prekinuli selekciju. Sve u svemu, gubljenje vremena.

utisak sa intervjua postavljen: 26.04.2017.

Customer Support


 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
- Korektni odnosi među zaposlenima
- Briga o zaposlenima
- Mogućnost učenja novih stvari i napredovanja
- Dobra komunikacija sa kolegama iz Engleske
Zamerke kompaniji
Nemam zamerke. Jako sam zadovoljan.
preporučujem
utisak postavljen: 30.09.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Guided e-Learning je osnovan u Londonu 2006. godine, ogranak u Beogradu postoji od 2015 godine. Bavimo se razvojem softverskog rešenja za platformu za učenje engleskog jezika. Guided e-Learning / GEL pruža školama za učenje engleskog jezika modernu E - Learning platformu za omogućavanje razvoja veština engleskog jezika. Platforma je dobro osmišljena i sa obrazovne i tehnološke perspektive. Sa svim svojim funkcionalnostima i dizajnom pružamo svakoj školi mogućnost da platformu prilagodi svojim potrebama i željama. I studenti i nastavnici imaju pristup mnoštvu interaktivnih i multifunkcionalnih sadržaja. Naš operativni tim se zalaže za pronalaženje funkcionalnih i intuitivnih rešenja. Konstanto usavršavanje i kreativni doprinos svakog člana visoko se kotira.

Nalazimo se na atraktivnoj i pristupačnoj lokaciji na Novom Beogradu. Naš tim se sastoji od mladih i kreativnih ljudi orijentisanih ka konstantnom unapređenju i usavršavanju. Cenimo sposobnost timskog rada, zajedničko gledanje unapred i sposobnost prilagođavanja promenama. Takođe, nudimo i usavršavanje engleskog jezika. Prilikom svakodnevnih sastanaka koristimo engleski, kao i maternji jezik. Multikulturalno radno okruženje i onlajn saradnja sa londonskim delom tima čine radne dane dinamičnim. Za planiranje i razvoj softverskog rešenja koristimo SCRUM metodologiju rada. Projekti su inovativni, zadaci izazovni i svaka osoba sa težnjom da posmatra kako se ideje ostvaruju pred njenim očima biće u našem radnom okruženju pre svega lično zadovoljna. Dobri odnosi unutar tima, opuštena radna atmosfera i konkurentna i redovna primanja su neke od najbitnijih benefita koje možemo da pružimo.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Uspešno
Neuspešno urađena operacija