Guided e-Learning

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Guided e-Learning

  (6 utisaka)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4.5
beneficije

4.5
mogućnost napredovanja

4.8
balans između karijere i privatnog života

*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Guided e-Learning je osnovan u Londonu 2006. godine, ogranak u Beogradu postoji od 2015 godine. Bavimo se razvojem softverskog rešenja za platformu za učenje engleskog jezika. Guided e-Learning / GEL pruža školama za učenje engleskog jezika modernu E - Learning platformu za omogućavanje razvoja veština engleskog jezika. Platforma je dobro osmišljena i sa obrazovne i tehnološke perspektive. Sa svim svojim funkcionalnostima i dizajnom pružamo svakoj školi mogućnost da platformu prilagodi svojim potrebama i željama. I studenti i nastavnici imaju pristup mnoštvu interaktivnih i multifunkcionalnih sadržaja. Naš operativni tim se zalaže za pronalaženje funkcionalnih i intuitivnih rešenja. Konstanto usavršavanje i kreativni doprinos svakog člana visoko se kotira.

Nalazimo se na atraktivnoj i pristupačnoj lokaciji na Novom Beogradu. Naš tim se sastoji od mladih i kreativnih ljudi orijentisanih ka konstantnom unapređenju i usavršavanju. Cenimo sposobnost timskog rada, zajedničko gledanje unapred i sposobnost prilagođavanja promenama. Takođe, nudimo i usavršavanje engleskog jezika. Prilikom svakodnevnih sastanaka koristimo engleski, kao i maternji jezik. Multikulturalno radno okruženje i onlajn saradnja sa londonskim delom tima čine radne dane dinamičnim. Za planiranje i razvoj softverskog rešenja koristimo SCRUM metodologiju rada. Projekti su inovativni, zadaci izazovni i svaka osoba sa težnjom da posmatra kako se ideje ostvaruju pred njenim očima biće u našem radnom okruženju pre svega lično zadovoljna. Dobri odnosi unutar tima, opuštena radna atmosfera i konkurentna i redovna primanja su neke od najbitnijih benefita koje možemo da pružimo.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija