O kompaniji
1
Iskustva
Plate
Poslovi
HCP doo logo

HCP doo

Oceni kompaniju

O nama

HCP započinje svoj razvojni put 1998. godine pod imenom MSE (Mobile Sound Electronic). 2005. godine, kompanija menja svoju orijentaciju ka razvoju i proizvodnji komunikacijskog hardvera baziranog na mobilnim i bežičnim tehnologijama.

HCP predstavlja visokoprofesionalnu kompaniju sa ogromniim iskustvom u oblasti komunikacionih i fiskalnih tehnologija, koje omogućava rešavanje najkompleksnijih zahteva kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu.

Kompanija HCP je prva na svetu razvila i proizvela fiskalnu kasu sa integrisanim GPRS-om (Integra), za komunikaciju sa serverom Poreske uprave. HCP je lider na polju M2M komunikacija u centralnoj i istočnoj Evropi. Ponosno ističemo da je HCP ovlašćeni distributer Gemalto wireless modules – globalni lider u oblasti M2M komunikacionih uređaja. Držeći korak sa vodećim, svetskim IT kompanijama u pogledu kvaliteta, efikasnosti i dizajna, HCP je u mogućnosti da tržištu ponudi širok opseg uređaja koji mogu naći svoju namenu u gotovo svakom poslovnom sektoru današnjice.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Svetog Save 59/2, 37240 Trstenik
037 418 790