O kompaniji
18
Iskustva
4
Plate
Poslovi
HDL Design House logo

HDL Design House

1

O nama

HDL Design House kompanija se bavi dizajnom i verifikacijom kompleksnih SoC (System-on-Chip) i ASIC kola, učestvujući u razvoju vrhunskih proizvoda u oblasti: autoindustrije, avioindustrije, telekomunikacija, IoT, veštačke inteligencije, mobilnih i radio sistema, gaming industrije, medicinske elektronike i mnogih drugih oblasti. Kompanija pruža usluge u domenu digitalnog, analognog, back-end kao kao i FPGA dizajna i verifikacije ali se takođe bavi i sopstvenim razvojem IP blokova (digital/analog) i Verification IP.

Kompanija je osnovana 2001. godine, sa sedištem u Beogradu i trenutno broji oko 250 inženjera. Pored sedišta u Beogradu, poseduje i nekoliko svojih dizajn centara, u Srbiji i Grčkoj.

Ukoliko odlučite da postanete deo HDL Design House tima, imaćete mogućnost da radite sa svetski priznatim kompanijama, kao što su:  AMD, Infineon, Texas Instruments, Synopsis, Broadcom, Ericsson, Cadence, Fujitsu, Nokia, Siemens (Medical department)… Pored toga, akcenat naše kompanije je konstantno investiranje u razvoj zaposlenih (kako u ličnom, tako i u tehničkom smislu) čime se održava timski duh kompanije. HDL Design House pruža brojne benefite svim zaposlenima, koje možete pročitati u sekciji Beneficije.

Dakle, ukoliko ste osoba koja je spremna da stiče nova znanja i veštine a pored toga želite da radite u pozitivnom i entuzijastičnom okruženju, uz mogućnost napredovanja ali i ličnog razvoja – HDL Design House je pravo mesto za Vas!

Ne čekajte, postanite deo našeg tima!

ČEKAMO VAS! :)

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Golsvortijeva 35, 11000 Beograd, Srbija
+381 11 7859 550