Postavi pitanje poslodavcu

HDL Design House

HDL Design House

HDL Design House se bavi razvojem i projektovanjem u oblasti mikroelektronike. Kompanija je osnovana 2001. godine, trenutno broji oko 250 inženjera i ima nekoliko dizajn centara u Srbiji i Grčkoj. Sedište kompanije nalazi se u Beogradu.

Kontakt

Golsvortijeva 35, 11000 Beograd, Srbija

O nama

HDL Design House kompanija se bavi dizajnom i verifikacijom kompleksnih SoC (System-on-Chip) i ASIC kola, učestvujući u razvoju vrhunskih proizvoda u oblasti: autoindustrije, avioindustrije, telekomunikacija, IoT, veštačke inteligencije, mobilnih i radio sistema, gaming industrije, medicinske elektronike i mnogih drugih oblasti. Kompanija pruža usluge u domenu digitalnog, analognog, back-end kao kao i FPGA dizajna i verifikacije ali se takođe bavi i sopstvenim razvojem IP blokova (digital/analog) i Verification IP.

Kompanija je osnovana 2001. godine, sa sedištem u Beogradu i trenutno broji oko 250 inženjera. Pored sedišta u Beogradu, poseduje i nekoliko svojih dizajn centara, u Srbiji i Grčkoj.

Ukoliko odlučite da postanete deo HDL Design House tima, imaćete mogućnost da radite sa svetski priznatim kompanijama, kao što su:  AMD, Infineon, Texas Instruments, Synopsis, Broadcom, Ericsson, Cadence, Fujitsu, Nokia, Siemens (Medical department)… Pored toga, akcenat naše kompanije je konstantno investiranje u razvoj zaposlenih (kako u ličnom, tako i u tehničkom smislu) čime se održava timski duh kompanije. HDL Design House pruža brojne benefite svim zaposlenima, koje možete pročitati u sekciji Beneficije.

Dakle, ukoliko ste osoba koja je spremna da stiče nova znanja i veštine a pored toga želite da radite u pozitivnom i entuzijastičnom okruženju, uz mogućnost napredovanja ali i ličnog razvoja – HDL Design House je pravo mesto za Vas!

Ne čekajte, postanite deo našeg tima!

ČEKAMO VAS! :)

Tech stack

Verilog SystemVerilog UVM Linux Git Svn Python Bash Perl SoC Test Bench CPU Architecture Hardware DFT RTL C C++ AMBA AMS Formal Verification Cadence Xcelium Cadence Incisive VCS Verdi Emulation SV Assertions Cadence Virtuoso Cadence PVS Quantus Mentor Calibre Spice Spectre DRC LVS Assura Ansys Totem VersIC Voltus-Fi VHDL SystemC Assembly tcl Makefile csh zsh Ruby CVS Clearcase Perforce DesignSync SOS Genus RC Compiler DC Compiler HAL Questa CDC SpyGlass Innovus Tempus Quantus Xcelium Questa/Modelsim Verdi/VCS CoreConsultant Architect CoreAssembler Vivado Quartus

Beneficije

Privatno zdravstveno osiguranje

Ugovor za stalno

Sportske aktivnosti (fudbal, odbojka, košarka...)

Časovi engleskog jezika

Team building aktivnosti

Treninzi i edukacije

Pokloni za praznike

Oglasi za posao (1)

Iskustva o radu i sa intervjua (12)

Opšti utisak i preporuka

5
100%

Beneficije

5

Balans karijere i privatnog života

5

Mogućnost napredovanja

5

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Intervju · 25.02.2022.

Junior Verification Engineer

Negativno iskustvo

Bez ponude za posao

Intervju lak

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Dva intervjua. Prvi sa HR-om, sve na engleskom. Sta znas o kompaniji? Koji smer si studirao, sta si ucion na tom smeru? Sta je SoC? Onda je pricao o obuci od nekoliko meseci. Prekovremeni postoji, neplacen, rad vikendom se placa. Drugi intervju sa ogorcenim psihologom. Licna pitanja (sta vam rade roditelji, kako biste...

2
Intervju · 19.12.2021.

DevOps Engineer

Negativno iskustvo

Bez ponude za posao

Intervju lak

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Kontaktiran sam od strane HR predstavnice gde sam ujedno pozvan i na tehnički razgovor sa konsultantom iz DevOps tima. Ovaj razgovor nije bio previše naporan i prošli smo kroz moja prethodna isksutva, kao i tehnologije koje poznajem. Pitao me je i par tehničkih pitanja koja nisu bila suviše komplikovana. Posle par dana...

Pitanja sa intervjua
  • Šta je DNS i kako izgleda ovaj proces?
  • Koje tekstualne editore koristiš? Kako se izlazi iz "vi" editora?
3
Intervju · 04.06.2021.

Junior verification engineer

Pozitivno iskustvo

Prihvatio/la ponudu

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Tehnicki intervju da direktorom firme i razgovor sa psihologom. Razgovor sa psihologom nije za psihicki nestabilne osobe. Priprem'te se.

Pitanja sa intervjua
  • Vise je bio informativnog karaktera, jer sam vec imao veoma pozeljne kvalifikacije. Pitali su me samo da izaberem poziciju.
0
Iskustvo · 04.06.2021.

Inzenjer verifikacije cipova

Opšti utisak

5
Preporučuje
Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine
Pozitivno

Skroz korektan odnos prema zaposlenima, pogotovo sto imaju razumevanja za ljude kojima je ovo prvi posao ili su novi u ovome.

Zamerke

Trenutno nemam zamerki ... Kao sto rekoh, krajnje korektni.

0
Intervju · 11.02.2021.

System administrator

Negativno iskustvo

Bez ponude za posao

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Jako lose sveukupno iskustvo. Online tehnicki krug je bio dosta besmislen sa pitanjima kao da ste na ispitu na fakultetu koje nikako ne mogu biti merilo necijeg iskustva i znanja. Nakon toga primio sam poziv da dodjem na drugi krug razgovora u prostorije firme. Tu je pocelo moje prvo razocarenje, cekao sam napolju po...

9

Plate (2)

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

1600

Hardware Engineer 1 plata

MIN
1600
PROSEK
1600
MEDIJANA
1600
MAX
1600

Prosečna neto plata

1600

IT Manager 1 plata

MIN
1600
PROSEK
1600
MEDIJANA
1600
MAX
1600

APR