Postavi pitanje poslodavcu

HDL Design House

HDL Design House

HDL Design House se bavi razvojem i projektovanjem u oblasti mikroelektronike. Kompanija je osnovana 2001. godine, trenutno broji oko 250 inženjera i ima nekoliko dizajn centara u Srbiji i Grčkoj. Sedište kompanije nalazi se u Beogradu.

Kontakt

Golsvortijeva 35, 11000 Beograd, Srbija

O nama

HDL Design House kompanija se bavi dizajnom i verifikacijom kompleksnih SoC (System-on-Chip) i ASIC kola, učestvujući u razvoju vrhunskih proizvoda u oblasti: autoindustrije, avioindustrije, telekomunikacija, IoT, veštačke inteligencije, mobilnih i radio sistema, gaming industrije, medicinske elektronike i mnogih drugih oblasti. Kompanija pruža usluge u domenu digitalnog, analognog, back-end kao kao i FPGA dizajna i verifikacije ali se takođe bavi i sopstvenim razvojem IP blokova (digital/analog) i Verification IP.

Kompanija je osnovana 2001. godine, sa sedištem u Beogradu i trenutno broji oko 250 inženjera. Pored sedišta u Beogradu, poseduje i nekoliko svojih dizajn centara, u Srbiji i Grčkoj.

Ukoliko odlučite da postanete deo HDL Design House tima, imaćete mogućnost da radite sa svetski priznatim kompanijama, kao što su:  AMD, Infineon, Texas Instruments, Synopsis, Broadcom, Ericsson, Cadence, Fujitsu, Nokia, Siemens (Medical department)… Pored toga, akcenat naše kompanije je konstantno investiranje u razvoj zaposlenih (kako u ličnom, tako i u tehničkom smislu) čime se održava timski duh kompanije. HDL Design House pruža brojne benefite svim zaposlenima, koje možete pročitati u sekciji Beneficije.

Dakle, ukoliko ste osoba koja je spremna da stiče nova znanja i veštine a pored toga želite da radite u pozitivnom i entuzijastičnom okruženju, uz mogućnost napredovanja ali i ličnog razvoja – HDL Design House je pravo mesto za Vas!

Ne čekajte, postanite deo našeg tima!

ČEKAMO VAS! :)

Tech stack

Beneficije

Privatno zdravstveno osiguranje

Ugovor za stalno

Sportske aktivnosti (fudbal, odbojka, košarka...)

Časovi engleskog jezika

Team building aktivnosti

Treninzi i edukacije

Pokloni za praznike

IT Insajder - iskustva o radu i sa intervjua

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Iskustvo · 12.08.2022
Preporučuje

Software developer

Opšti utisak 4
Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine
Pozitivno

Dosta dobar vlasnički menadžment. Čini se da u poslednjih par godina rade dosta na reimagining-u kompanije. Odnos prema zaposlenima je dosta promenjen, dosta se osluškuju potrebe zaposlenih i stvarno se trude da izadju u susret zahtevima. Čini mi se da su im novozaposleni najbolja reklama, jer su prethodnih godinu dana...

Zamerke

- Projekti mogu da budu dosta zatupljujući i repetitivni. Nekome to odgovara, ali lično meni bi odgovarala češća promena, upravo zbog zatupljujuće note. - Rad na dva projekta istovremeno može da bude zamoran i da pretvori radni dan u dan od 12 sati.

0
Intervju · 25.02.2022.
Negativno iskustvo

Junior Verification Engineer

Bez ponude za posao

Intervju lak

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Dva intervjua. Prvi sa HR-om, sve na engleskom. Sta znas o kompaniji? Koji smer si studirao, sta si ucion na tom smeru? Sta je SoC? Onda je pricao o obuci od nekoliko meseci. Prekovremeni postoji, neplacen, rad vikendom se placa. Drugi intervju sa ogorcenim psihologom. Licna pitanja (sta vam rade roditelji, kako biste...

1
Intervju · 19.12.2021.
Negativno iskustvo

DevOps Engineer

Bez ponude za posao

Intervju lak

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Kontaktiran sam od strane HR predstavnice gde sam ujedno pozvan i na tehnički razgovor sa konsultantom iz DevOps tima. Ovaj razgovor nije bio previše naporan i prošli smo kroz moja prethodna isksutva, kao i tehnologije koje poznajem. Pitao me je i par tehničkih pitanja koja nisu bila suviše komplikovana. Posle par dana...

Pitanja sa intervjua
  • Šta je DNS i kako izgleda ovaj proces?
  • Koje tekstualne editore koristiš? Kako se izlazi iz "vi" editora?
2
Intervju · 04.06.2021.
Pozitivno iskustvo

Junior verification engineer

Prihvatio/la ponudu

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Tehnicki intervju da direktorom firme i razgovor sa psihologom. Razgovor sa psihologom nije za psihicki nestabilne osobe. Priprem'te se.

Pitanja sa intervjua
  • Vise je bio informativnog karaktera, jer sam vec imao veoma pozeljne kvalifikacije. Pitali su me samo da izaberem poziciju.
0
Iskustvo · 04.06.2021
Preporučuje

Inzenjer verifikacije cipova

Opšti utisak 5
Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine
Pozitivno

Skroz korektan odnos prema zaposlenima, pogotovo sto imaju razumevanja za ljude kojima je ovo prvi posao ili su novi u ovome.

Zamerke

Trenutno nemam zamerki ... Kao sto rekoh, krajnje korektni.

0

Plate

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

1600

IT Manager 1 plata

MIN
1600
PROSEK
1600
MEDIJANA
1600
MAX
1600

APR