O kompaniji
18
Iskustva
Plate
Poslovi
HELBIZ d.o.o. logo

HELBIZ d.o.o.

5

O nama

Kompanija Helbiz je tehnološka kompanija koja nudi rešenja za mikro mobilnost u gradskim sredinama širom SAD i Italije i time omogućava moderan i urban stil života. Tri modela električnih vozila (trotinet, moped i bicikl) pružaju savršena rešenja korisnicima sa najrazličitijim potrebama. Naša vozila su prvi put bila dostupna za iznajmljivanje putem aplikacije koju razvijamo u Milanu, 2018. godine. Zajedno sa gradom smo osmišljavali nov način kretanja i radili na kreiranju zakonskih regulativa. Nakon toga, proširili smo se na druge gradove u Italiji (sada već oko 30), a od kraja 2020. godine ulazimo i na američko tržište, sa 15 gradova gde smo prisutni.

U toku 2021. dešava se nekoliko velikih stvari za nas. Prva je izlazak na njujoršku berzu - Nasdaq, gde smo prva kompanija iz industrije mikro mobilnosti kojoj je to pošlo za rukom i na šta smo jako ponosni.

Zatim, krećemo sa razvojem dva nova projekta. Helbiz Kitchen, koncept “ghost kuhinje” je sistem u kojem se iz jedne centralne kuhinje sprema šest različitih vrsta menija u najkraćem mogućem roku i dostavlja do vrata korisnika našim električnim vozilima.
Helbiz Live je platforma putem koje smo obezbedili prenos utakmica fudbalske italijanske serije B, nemačke fudbalske lige, kao i NFL lige.

Pored ovih projekata, naš tehnički tim radi i na razvoju većeg internog projekta za potrebe praćenja svih operacija kompanije na terenu.
Sedište kompanije je u Njujorku, a kancelarije u Milanu i Majamiju su primarno fokusirane na operativne delatnosti. Kancelarija u Beogradu je otvorena 2019. Godine. Tehnički tim iz Beograda, na čelu sa CTO-om Nemanjom Stančićem vodi razvoj svih projekata kompanije. Pored toga, naš sektor za robotiku i Computer Vision radi na razvoju novih načina na koji možemo da unapredimo usluge koje nudimo krajnjim
korisnicima.

Naše misija su mobilnost, inovacija i održivost. Razvoj proizvoda i tehnologije koje se lako mogu uklopiti u postojeću infrastrukturu gradova, u cilju podrške nastajanju održivih, modernih i ekološki “čistijih” lokalnih zajednica.
Posvećeni smo ideji da je budućnost održivija, sa manje gradske gužve, buke i zagađenja.

 

 

PROCES SELEKCIJE

Proces selekcije se sastoji od 3 koraka - tehničkog testa i dva intervjua. Nakon što pregledamo tvoj CV, javićemo se sa povratnom informacijom o daljim koracima u procesu. Dogovorićemo se kada ti odgovara da radiš tehnički test, za koji ostavljamo nekoliko dana za izradu.
Ukoliko prođeš u naredni krug, organizovaćemo razgovor gde ćeš sa Team Lead-om i članom HR tima popričati detaljnije o poziciji i uslovima rada. Cilj ovog razgovora je da nas upoznaš i dobiješ sve neophodne informacije o poziciji, da mi upoznamo tebe i popričamo o tvom iskustvu do sada i planovima za dalje, kao i da detaljnije procenimo tvoje tehničko znanje.
Finalni intervju je prilika da upoznaš CTO-a kompanije, a nama služi da potvrdimo na kom projektu bi se najbolje uklopio. Nakon svakog koraka dobijaš povratnu informaciju od nas, a ukoliko prođeš i poslednji intervju, sledi ponuda za posao sa naše strane.
Slobodno nas kontaktiraj za dodatne detalje oko samog procesa!

Vrsta selekcije: intervju, test

Trajanje selekcije: 20 dana

Krugovi selekcije: 3

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Bulevar vojvode Bojovića 6-8, Beograd