HOOLOOVOO

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije HOOLOOVOO

  (5 utisaka)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4.6
beneficije

4.8
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

Developer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Nije boys club, nije ni politički korektan NGO, nije ni banda cirkuzanata povezana selotejp trakom, više je jedno neobavezno IT pleme senior developera koje funkcioniše po principu ako poseduješ znanje, želiš da radiš nešto što te ispunjava, i ako si, pre svega, dobra osoba, uklopićeš se savršeno.
Starije kolege su blagonaklone prema mlađima, obzirom da firma trenutno broji oko 20 zaposlenih, skoro svi se međusobno druže i van posla, godinama u nazad. Pohvalilo bih odnos vlasnika.
Zamerke kompaniji
Nema dovoljno svetlosti u kancelariji i ima previše svetlosti u kancelariji. Mnogo je bučno i mnogo je tiho. Više grickalica, manje voća i obrnuto. Bilo bi lepo da imamo još 5 dana odmora. Pod hitno kupiti nove strelice za pikado i novu tabla - jer je neko staru izbušio i izlomio (nismo mi, neko drugi je). Nema dovoljno Windows 98 računara u kancelariji tj. nema ni jedan. Kako će mladi developeri da se nauče strpljenju?
preporučujem
utisak postavljen: 25.12.2017.

Frontend developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Jako kvalitetan tehnički razgovor, pitanja su bila očekivana u odnosu na opis pozicije u oglasu. Nažalost nisam prošao dalje zbog manjka iskustva u traženim oblastima. Generalan utisak da je razgovor bio prijatan.

utisak sa intervjua postavljen: 27.10.2017.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Hooloovoo je tim iskusnih programera – pravih ljudi, koji rade iz Beograda za jednu od najvećih svetskih online kladionica.

Ložimo se na svoj posao i važno nam je da radimo izazovne stvari za interesantne klijente. Naš postojeći klijent - Kindred je među najbitnijim igračima u industriji igara na sreću, a mi imamo preko 15 godina iskustva u toj industriji.

Pažljivo biramo za koga radimo, jer nam je važno šta radimo. Još pažljivije biramo nove kolege, jer zapošljavamo ne samo dobre programere, nego i dobre ljude.

Radimo na razvoju backend sistema koji se sastoji od preko 200 mikroservisa. Takođe, razvijamo kompletnu frontend platformu koja treba da bude osnova za više od 50 gambling sajtova. Ne samo da razvijamo softver, već smo takođe odgovorni za deploy, monitoring i održavanje, drugim rečima – imamo puno vlasništvo nad softverom koji razvijamo.

Pratimo agilne metodologije, ali ne slepo. Svaki tim bira način na koji će da radi. Uglavnom je to Kanban, ali ima i Scrum timova. Tach Stack: Java, Spring, JavaScript, ReactJS, Redux.

Pridruži nam se! Dođi. Igraj. Pokidaj.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Matori JavaScript Developer

Beograd

Amerika je ukinula zabranu sportskog klađenja. Šta to znači? Znači da počinje kompletna ludnica i da će Matori i njegovi rođaci da rade neke super stvari. Ako umeju ReactJS. (pročitaj oglas)

Matori Test Engineer

Beograd

Tražimo Matorog Test Engineer-a. Zato što zna sve fore. Zato što se seća dial up-a i ne smara za svaku sitnicu. Namršti se, ali ne smara. Zato što pusti klince da probaju, pa dođe, sedne i završi posao. (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
HOOLOOVOO
Adresa
Kozara 1, Beograd
Datum osnivanja
03.08.2011.
PIB
107190299
Matični broj
20753013
Poslovni naziv
HOOLOOVOO DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije
7022 Konsultantske aktivnosti u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Smilja Mikić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Novo na IT Insajderu - pitanja sa intervjua x
Uspešno
Neuspešno urađena operacija