O kompaniji
8
Iskustva
4
Plate
Poslovi
HORISEN Solutions d.o.o. logo

HORISEN Solutions d.o.o.

1

O nama

HORISEN Solutions je softverska kompanija specijalizovana za razvoj najsavremenijih softverskih rešenja iz oblasti telekomunikacija i mobilnog marketinga. Osnovana sa sedištem u Paraćinu kompanija posluje od 2003. Godine, a 2006. Postaje tehnološki partner švajcarske kompanije HORISEN AG sa kojom uspešno posluje do danas.

Kako bi se stručno i kvalitetno odgovorilo sve većoj ekspanziji naših servisa na evropskom tržištu, HORISEN Solutions širi svoje poslovne aktivnosti u Srbiji otvaranjem kancelarija u Nišu i Pirotu. Naš tim čine inženjeri, profesionalaci sa širokim znanjem i iskustvom u tehnologiji kreiranja mobilnih i web aplikacija. Uz konstantno stručno usavršavanje, spremni smo na sve izazove koje postavljaju brzi razvoj Interneta i mobilne tehnologije.

Osnovni motiv našeg poslovanja je da ponudimo vrhunske SMS servise, maksimalno jednostavne za korišćenje. Želimo da našim klijentima pružimo okruženje u kome mogu da se u potpunosti usredsrede na svoj core business, a da im intuitivnost naše platforme i 100% support u radu u tome samo pomognu.

Najzastupljeniji na tržištu - SMS servisi su, pre svega, namenjeni poslovnim subjektima koji koriste komercijalni SMS za uspostavljanje neposrednog odnosa sa krajnjim korisnikom. Kao SMS provajder, HORISEN Vam obezbeđuje kompletnu podršku za SMS poslovanje:


• infrastrukturu za nesmetano odvijanje SMS saobraćaj
• raznovrsne SMS servise, jednostavne za upotrebu
• alat za upravljanje servisima
• mogućnost prilagođavanja servisa posebnim marketinškim idejama

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt