O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
HR Fabrika logo

HR Fabrika

Oceni kompaniju

O nama

Kada smo gradili HR Fabriku znali smo da je potrebno mnogo hrabrosti, entuzijazma, ljubavi i radoznalosti da bismo se upustili u izazove sa novim tržišnim trendovima, upoznali svakog klijenta, ponudili rešenja i bili HR partner svakoj kompaniji bez obzira na njenu veličinu ili industriju u kojoj radi. I to je upravo ono što vam nudimo – inspiraciju za HR rešenja.

Naše znanje i iskustvo, koje smo sticali u multinacionalnim i domaćim kompanijama, u različitim industrijama, želimo da podelimo sa našim poslovnim partnerima i budemo podrška u njihovom razvoju, gradeći bolje HR okruženje.

Svesni smo toga da je svaka kompanija posebna i da ima drugačije potrebe. Zbog toga, svakom klijentu i projektu pristupamo individualno, sa puno znanja i ekspertize. Za nas je svaki projekat novi izazov i još jedan korak ka cilju da budemo partner od poverenja. 

Individualni pristup u radu govori o našoj fleksibilnosti i jedinstvenom rešenju za svakog klijenta. Jedino o čemu ne pregovaramo je kvalitet. Za nas je kvalitet sinonim za svaku uslugu koju radimo i svi u HR Fabrici verujemo da jedino kvalitetom možemo da ostvarimo našu misiju – da imamo zadovoljnog klijenta, a on zadovoljne zaposlene.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Bulevar Mihajla Pupina 6, 11070 Novi Beograd
+381 60 444 6931