O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
HTW Group logo

HTW Group

Oceni kompaniju

O nama

Naša kompanija je osnovana 2008. godine, sa početnom delatnošću incasso monitoringa za leasing kuće u Republici Srbiji. Tokom našeg poslovanja uspostavljena je i saradnja sa BA-CA LEASING-om iz Badhamborga što predstavlja početak rada naše firme na internacionalonom tržištu. Pored te delatnosti bavili smo se poslovima fizičko-tehničke zaštite lica i imovine.

Prepoznajući savremene trendove u oblasti zaštite lica, imovine i poslovanja a imajući u vidu da je bezbednost nedeljiva kategorija orijenatcija naše kompanije ka pružanju usluga korporativne bezednosti se, iz dana u dan, pokazuje kao ispravna.

S vremenom je “HTW GROUP d.o.o.” okupila veliki broj kvalitetnih menadžera bezbednosti specijalizovanih za poslove fizičke, tehničke i protivpožarne zaštite, zatim za izradu planova i procena ugroženosti u vanrednim situacijama, kao i ekološkim incidentima i akcidentima. Pored toga u našoj saradničkoj mreži nalaze se i brojni stručnjaci iz oblasti zaštite informaciono-komunikaciono-telekomunikacionih sistema, stručnjaka u oblasti upravljanja ljudskim resursima, pravnika, kao i iskusnih menadžera kvaliteta. Ovakvom kadrovskom popunjenošću i oformljenom saradničkom mrežom u mogućnosti smo da na vrlo kvalitetan način identifikujemo i analiziramo rizike iz svih 11 grupacija opasnosti definisanih standardom “bezbednost i otpornost društva-procena rizika SRPS AL:2 003. Naša kompanija je registrovana pod šifrom delatnosti 8020 - “usluge sistema obezbeđenja” te je dobila licencu MUP-a Republike Srbije za vršenje poslova procene rizika u zaštiti lica imovine i poslovanja. Preduslov za dobijanje ove licence je obaveza pravnog lica koje namerava da se bavi ovim poslovima da ima licencirane menadžere bezednosti za realizaciju ovakvih aktivnosti. Spoj mladosti i energije koju mladost sa sobom nosi s jedne i dugogodišnjeg iskustva i profesionalizma koju dugogodišnje bavljenje poslovima korporativne bezednosti, s druge strane nosi, doveo je do formiranja tima koji je u potpunosti u stanju da pristupi izradi “Akta o proceni rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja” i bezbednosno najsloženijim objektima i štićenim prostorima. Dokaz našeg kvaliteta je izvod iz referentne liste: Institut za nuklearne nauke "Vinča", Javno komunalno preduzeće "Lim" iz Prijepolja, Hotel "Rtanj" Kopaonik, Dom kulture Prijepolje, JP “3 Septembar” Nova Varoš, “Energetika doo” Kragujevac, itd.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Vojvode Stepe 315, 11000 Voždovac - Beograd, Srbija
060/2888001